Jump to content

Featured Replies

Posted

Evo, ja da pokušam.

Treba mi društvo (žensko) za kraći put u neki evropski grad, preko agencije.

Evo, ja da pokušam.

A koji grad? I kada bi to putovanje bilo?

• Author

Ja bih želela u Beč, Prag, Budimpeštu, Veneciju i još neke.

U januaru, februaru, na proleće.

Proslog meseca posetila sam Bec.Nesto ne volim da setam zimi tako da dolazi u obzir samo prolece, ako nesto planiras ti se javi.Poz.

• Author

Proslog meseca posetila sam Bec.Nesto ne volim da setam zimi tako da dolazi u obzir samo prolece, ako nesto planiras ti se javi.Poz.

OK. Čujemo se. Hvala ti što si odgovorila.

• 2 weeks later...

Cao Lilly. I meni treba zensko drustvo za putovanje u Krakov za novu godinu..od 29. decembra do 3. januara sa Rapsody travel? Ako si zainteresovana?Pozz

Evo, ja da pokušam.

Cao Lilly! I meni treba zensko drustvo za putovanje za novu godinu.Od 29 decembra-3.januara u Krakov sa Rapsody travel.Ako te zanima? Pozz[emoji4]
  • Author

Ćao, innna!

Hvala ti što si se javila.

Ja ne mogu na put za Novu godinu. A Krakov me baš i ne privlači.

Možda nešto dugo.

• 2 weeks later...

Pozdrav Nomadi. Duze vremena vec razmisljam o biciklistickoj avanturi spajanja Severne I Juzne Amerike, I polako se spremam. Ukoliko poznajete nekog ko ima slicnu suludu ideju pokusajte da nas spojite. Lakse je voziti u grupi. I da, pocetna ideja je bila relacija Njujork - Buenos Aires, no s obzirom na suludost ideje voljan sam prilagoditi plan... Pozdrav.

Edited by Savke

• 2 weeks later...

Jesam zainteresovana za Italiju. I za druge varijante.

Cao...Da li si ogranicena vremenom (GO, broj dana, itd)...? ili je pitanje/poziv generalno otvoren?

• 2 weeks later...
  • Author

Cao...Da li si ogranicena vremenom (GO, broj dana, itd)...? ili je pitanje/poziv generalno otvoren?

Jeste generalno (tokom cele godine), ali i jesam ograničena. Tako da moramo da se uskalđujemo.

Inače, upravo sam se vratila iz Beča.

• 3 weeks later...

Pozdrav Lilly! Ja sam za Lisabon, Pariz, Madrid. Termin mi nije toliki problem ali takodje bi mi odgovaralo da se uskladimo. Javi se ako ti je to zanimljivo :)

• Author

Ćao!

Ja bih u Lisabon i u Barselonu. Ali to mi je dalekoročni plan.

• Author

Neko je zainetesovan za putovanjce za Uskrs?

Neka povoljnija varijanta: autobusom ili niskobudžetnim avio.

• 1 month later...

Пошто се снег испадао, ових дана планирам аутостопом кроз Хрватску, Словенију и даље кроз Италију и Азурном обалом према Шпанији... 

Љубљана-Трст-Венеција-Верона-Милан-Ђенова-Монте Карло-Ница-Кан-Марсељ-Барселона...повратак другом рутом.

Путовање аутостопом, преноћиште преко каучсурфинга и на плажи...једини обавезни трошак храна из супермаркета а остало свако по својој по жељи и могућностима.

Немам ограничено време, буџет минималан, авантура, дружење...

Ако има више заинтересованих онда правимо екипе за аутостоп по двоје, идеално мушко-женско јер тада возачи најлакше стају.

Неко заинтересован?

Zar ti nije lakse iz Sofije osim ako karta nije mnogo jeftinija iz Rima ili hoces da vidis Rim?

Hocu da vidim Rim jer nisam otišao dalje od crne gore. A troškovi me dodju skoro na isto.

Пошто се снег испадао, ових дана планирам аутостопом кроз Хрватску, Словенију и даље кроз Италију и Азурном обалом према Шпанији... 

Љубљана-Трст-Венеција-Верона-Милан-Ђенова-Монте Карло-Ница-Кан-Марсељ-Барселона...повратак другом рутом.

Путовање аутостопом, преноћиште преко каучсурфинга и на плажи...једини обавезни трошак храна из супермаркета а остало свако по својој по жељи и могућностима.

Немам ограничено време, буџет минималан, авантура, дружење...

Ако има више заинтересованих онда правимо екипе за аутостоп по двоје, идеално мушко-женско јер тада возачи најлакше стају.

Неко заинтересован?

zanimljiva tura, ja sam zainteresovana za ovo putovanje....