Jump to content

Featured Replies

Posted

Evo, ja da pokušam.

Treba mi društvo (žensko) za kraći put u neki evropski grad, preko agencije.

On 11/21/2014 at 11:57 AM, Lilly said:

Evo, ja da pokušam.

A koji grad? I kada bi to putovanje bilo?

• Author

Ja bih želela u Beč, Prag, Budimpeštu, Veneciju i još neke.

U januaru, februaru, na proleće.

Proslog meseca posetila sam Bec.Nesto ne volim da setam zimi tako da dolazi u obzir samo prolece, ako nesto planiras ti se javi.Poz.

• Author
  On 11/24/2014 at 2:11 PM, ivana2525 said:

Proslog meseca posetila sam Bec.Nesto ne volim da setam zimi tako da dolazi u obzir samo prolece, ako nesto planiras ti se javi.Poz.

OK. Čujemo se. Hvala ti što si odgovorila.

• 2 weeks later...

Cao Lilly. I meni treba zensko drustvo za putovanje u Krakov za novu godinu..od 29. decembra do 3. januara sa Rapsody travel? Ako si zainteresovana?Pozz

On 11/21/2014 at 11:57 AM, Lilly said:

Evo, ja da pokušam.

Cao Lilly! I meni treba zensko drustvo za putovanje za novu godinu.Od 29 decembra-3.januara u Krakov sa Rapsody travel.Ako te zanima? Pozz[emoji4]
  • Author

Ćao, innna!

Hvala ti što si se javila.

Ja ne mogu na put za Novu godinu. A Krakov me baš i ne privlači.

Možda nešto dugo.

• 2 weeks later...

Pozdrav Nomadi. Duze vremena vec razmisljam o biciklistickoj avanturi spajanja Severne I Juzne Amerike, I polako se spremam. Ukoliko poznajete nekog ko ima slicnu suludu ideju pokusajte da nas spojite. Lakse je voziti u grupi. I da, pocetna ideja je bila relacija Njujork - Buenos Aires, no s obzirom na suludost ideje voljan sam prilagoditi plan... Pozdrav.

Edited by Savke

• 2 weeks later...
  On 12/8/2014 at 12:02 PM, Lilly said:

Jesam zainteresovana za Italiju. I za druge varijante.

Cao...Da li si ogranicena vremenom (GO, broj dana, itd)...? ili je pitanje/poziv generalno otvoren?

• 2 weeks later...
  • Author
  On 1/3/2015 at 9:40 AM, Sanja Moment said:

Cao...Da li si ogranicena vremenom (GO, broj dana, itd)...? ili je pitanje/poziv generalno otvoren?

Jeste generalno (tokom cele godine), ali i jesam ograničena. Tako da moramo da se uskalđujemo.

Inače, upravo sam se vratila iz Beča.

• 3 weeks later...

Pozdrav Lilly! Ja sam za Lisabon, Pariz, Madrid. Termin mi nije toliki problem ali takodje bi mi odgovaralo da se uskladimo. Javi se ako ti je to zanimljivo :)

• Author

Ćao!

Ja bih u Lisabon i u Barselonu. Ali to mi je dalekoročni plan.

• Author

Neko je zainetesovan za putovanjce za Uskrs?

Neka povoljnija varijanta: autobusom ili niskobudžetnim avio.

• 1 month later...

Пошто се снег испадао, ових дана планирам аутостопом кроз Хрватску, Словенију и даље кроз Италију и Азурном обалом према Шпанији... 

Љубљана-Трст-Венеција-Верона-Милан-Ђенова-Монте Карло-Ница-Кан-Марсељ-Барселона...повратак другом рутом.

Путовање аутостопом, преноћиште преко каучсурфинга и на плажи...једини обавезни трошак храна из супермаркета а остало свако по својој по жељи и могућностима.

Немам ограничено време, буџет минималан, авантура, дружење...

Ако има више заинтересованих онда правимо екипе за аутостоп по двоје, идеално мушко-женско јер тада возачи најлакше стају.

Неко заинтересован?

On 3/14/2015 at 11:01 AM, mveruovic said:

Zar ti nije lakse iz Sofije osim ako karta nije mnogo jeftinija iz Rima ili hoces da vidis Rim?

Hocu da vidim Rim jer nisam otišao dalje od crne gore. A troškovi me dodju skoro na isto.

On 3/12/2015 at 10:14 PM, Simeun said:

Пошто се снег испадао, ових дана планирам аутостопом кроз Хрватску, Словенију и даље кроз Италију и Азурном обалом према Шпанији... 

Љубљана-Трст-Венеција-Верона-Милан-Ђенова-Монте Карло-Ница-Кан-Марсељ-Барселона...повратак другом рутом.

Путовање аутостопом, преноћиште преко каучсурфинга и на плажи...једини обавезни трошак храна из супермаркета а остало свако по својој по жељи и могућностима.

Немам ограничено време, буџет минималан, авантура, дружење...

Ако има више заинтересованих онда правимо екипе за аутостоп по двоје, идеално мушко-женско јер тада возачи најлакше стају.

Неко заинтересован?

zanimljiva tura, ja sam zainteresovana za ovo putovanje....