Jump to content

Featured Replies

Posted

Prodajem avio kartu do Eindhovena u Holandiji posto ja ne mogu da idem. Polazak 29.11. a povratak 2.12. preko wizzaira. Zainteresovani moze PM ili na [email protected]. Hvala.

• Author

Ne kosta, grupna karta je u pitanju i vodi se na tudje ime. Ja sam naveden kao jedan od saputnika i moje ime se moze promeniti bez ikakve naknade. Tako da cena ide bez dodatnih troskova.

- ГРУПНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАКО МОГУ ДА РЕЗЕРВИШЕМ КАРТЕ ЗА ГРУПУ?

Ако желите да направите резервацију за групу од 11 до 50 путника и најмање 15 дана пре поласка, можете да претражујете летове и резервишите путем интернета на wizzair.com. Треба да се региструјете или пријавите да направите резервације за групу .. Ако је ваш датум поласка је у року од 14 дана од датума резервације или ваша група обухвата преко 50 путника, ваш захтев ће бити послат и бићете обавештени путем е-поруке у року од два радна дана, када ваша седишта буду доступна за резервацију на wizzair.com. Напомињемо да цене групних карата не укључују накнаду за пртљаг, чекирање на аеродрому и друге услуге. Бићете у могућности да изаберете своје летове и датуме и да пошаљете свој избор путем интернета.
Обратите пажњу на то да у случају група не важе специјалне промоције.
За више информација, молимо вас да посетите: http://wizzair.com/en-GB/B2B/group_reservations

КАДА МОРАМ ДА ПОШАЉЕМ ИМЕНА ПУТНИКА?

Имена путника треба да буду наведена путем Интернета на Веб страници wizzair.com најкасније 72 сата пре поласка. Имена се могу навести тек када цела уплата буде примљена. Пре пута проверите да ли сте добили е-поруку са коначном потврдом (са именима путника), зато што можда имена путника нису отпремљена како треба и можда ћете морати да платите накнаду за промену имена за сваког путника. Ако не добијете е-поруку два радна дана пре датума вашег поласка, затражите је тако што ћете контактирати позивни центар.