Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima!

Planiram sa drugaricom odlazak u Barselonu za Novu godinu. Tri noćenja..

Navodno ćemo biti u nekom hotelu, u centru.  Agencija preporučuje novogodišnju proslavu na trgu.

Ovo mi je prvi odlazak. Šta preporučujete? Gde slaviti? Gde jesti? Gradski prevoz? Ima li nekih njihovih birtijica, gde se može ubaciti, a da nas ne odvale od para?

Hvala!

I JA Sam u Barsi za Novu I mene to isto interesuje. Sta videti,gde jesti,gde IMA dobar shoping

Pozdrav svima!

Planiram sa drugaricom odlazak u Barselonu za Novu godinu. Tri noćenja..

Navodno ćemo biti u nekom hotelu, u centru.  Agencija preporučuje novogodišnju proslavu na trgu.

Ovo mi je prvi odlazak. Šta preporučujete? Gde slaviti? Gde jesti? Gradski prevoz? Ima li nekih njihovih birtijica, gde se može ubaciti, a da nas ne odvale od para?

Hvala!

Cao druze,ja sam bio u Barsi pre mesec dana i nikad u zivotu se nisam tako dobro proveo....Sto se tice hrane ja sam se hranio po Turskim restoranima,jeo sam turski kebap 4 evra i konzerve sto sam poneo od kuce....metro karta ti je oko 2.13 eura....sto se tice izlaska idite u klub opijum 15 evra ulaz....i cenkajte se za suvenire....Obavezno ici na stadion Cam Nou,Akvarijum,Park Guel itd....Uzivajte :)

• Author

Odustali od Barse u korist Istanbula.  Puno putovanja za malo boravka.

Pomeramo za proleće. 

metro karta ti je oko 2.13 eura

Ako se ostaje par dana ili je vise ljudi, bolje je uzeti kartu T10 (10 voznji). Cena je 10.30 E.