Jump to content

Featured Replies

Posted

Prvo da se izvinim za postavljanje ove tame ali ne bih to radio da nisam prilicno ocajan...

Naime neka zla sreca me prati ovih dana i stvarno ne znam cime sam to zasluzio (mora da sam u prethodnom zivotu..)

Imao sam zakazan termin u Grckoj ambasadi koji nekim cudnim sticajem okolnosti nisam mogao da iskoristim(nije mi stiglo garantno pismo na vreme vec sat kasnije)

Putujem izmedju 23-25 jula i izgleda da su svi termini u julu zauzeti tako da zovem na svakih pola sata i pokusavam da ulovim neki termin ai...

Prvo da pitam nekog ako bi mogao da me spasi time sto bi mi ustupio termin koji njemu ne treba...

Da li ima bilo kakve sanse da time sto cu non-stop smarati ljudi na ulazu u ambasadu da me puste sa masom ne bi li uspeo da predam dokumenta (jedan vise ili manje na 20 ljudi..) da li ima nekog smisla pokusavati ovo?

I da li ima neko nekakvu ideju kako bih mogao da izdejtvujem nekakav terminu u ambasadi?

unapred hvala i izvinjavam se zbog posta ali posto mi je hitno!!

izgleda ili su zauzeti? jesi dobio operatera? mislim da ti je najbolje da njega smaras, objasni situaciju, lazi, smisli nesto, mislim da ce upaliti posle dovoljno kukanja :) sumjam da ce te grk koji je na ulazu pustiti ako nisi na spisku.

inace, za ubuduce: cak i ako nemas sva dokumenta (a znas da ces imati sutradan), idi u ambasadu, napisace ti na prijavi "p.r." kad vide da ti fali nesto, sto mu dodje 'preko reda', sa tim ces moci da dodjes i sutradan, bez da moras opet da zakazujes.

• Author

uf konacno sam dobio termin...Smarao sam ih i smarao i vec sam planirao da dignem ruke i rekoh da nazovem jos jedan poslednji put kad ono dobih termin...kako je zivot sad laksi...