Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li neko moze da preporuci dobar tutorijal za Eksel 2007? Trazio sam Lindine na netu za tu staru verziju, ali nisam nasao. Treba mi neki napredni (advanced) nivo. Hvala unapred.

Ако није тајна, зашто баш верзија 2007?

Ја сам наишао на неке огласе за посао где се тражи познавање Ексела и одлучих да одвојим нешто времена да научим исти. Међутим изабрао сам верзију 2010. Да ли можда имаш информације о томе која је верзија  тренутно најзаступљенија у Србији?

Од бесплатних туторијала скидао сам са Јутјуба (за верзију 2010) и овог сајта (чини ми се за верзију 2007 и 2010 - скинуо сам цео сајт на мој хард диск :smile: ); али то није у рангу Линде.

• Author

Nije tajna. Moj kompjuter ne moze da podrzi novije programe. Zato trazim za 2007. Inace, koliko sam primetio razlika izmedju 2007 i novijih verzija je u izgledu i tek po kojoj funkciji vise u novim (prosecan korisnik ih ne koristi). Sve ostalo se radi na potpuno isti ili slican nacin. Voleo bih da mogu da nadjem za Lindu. Za najzastupljenije verzije ne znam. Pretpostavljam da je Excel 2010. Mnogi su presli na njega zato sto je proslo dosta vremena od izlaska starije verzije (2007), a opet nije ni toliko bajata.

• 3 weeks later...

Мислим да су ти веће шансе да нађеш штампано издање књиге него видео курс.

Јер онај ко је лако "скинуо" видео курс са интернета, још лакше га је обрисао када је застарео. Док, онај ко је купио књигу, највероватније је још чува. (Дао паре, па му тешко да баци. :) )

Ово само потврђује да је боље куповати интелектуалну својину - никад не знаш када и коме ће да затреба. :)