Jump to content

Featured Replies

Posted

Dogovaramo se prijatelj i ja da idemo, ima letova od 550 do 650 eura sa polaskom sredinom januara pa bismo ostali 25, 30 dana.

Medjutim velika je trenutno mogućnost da on odustane, finansijski razlozi, a meni se skroz ide sada kada sam sve počeo da istražujem Itd.

Ako bi neko išao, u slučaju da obojica idemo super, može da nam se pridruži, ili ako ostanem samo ja onda kao saputnik.

Ja sam skoro odlučio ako on odustane da idem sam, mada mi to malo bez veze.

Neka okvirna ideja je Bangkok 5,6 dana, tu sam našao neke stanove preko air bnb za 30ak eura ceo stan, znači 10 - 15 po osobi, čisto da imam nešto sigurno umoran od letenja.

A dalje možda sever, pa Phuket, pa Samui ili Phangan, onako standardna tura za prvi put na Tajlandu.

Ja sam slobodan sa datumima, a i novac mi nije prioritet da bude samo baš najjeftinije, pa eto kao ukratko da predstavim ideju.

Osim avio karte treba vam viza, 45 eura, troškovi tamo smještaj hrana, lokalni prevoz, ništa specijalno.

Mislim da ima sasvim dovoljno vremena da se organizuje i neko ko uopšte nije do sada razmišljao. Ja mogu online da platim karte i sve što treba.

Znam inače da je skroz glupo da neko ko inače ne učestvuje u forumu sada tako traži suputnika, ali ne košta ništa da probam.

Eto, That's it :)

Edited by samsung

• 5 weeks later...