Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima  :smile:

Pratim forum već duže vreme ali nešto nisam htela da se aktiviram dok mi nije zagustilo. Drugarica sa kojom sam planirala putovanje ima nekih ličnih problema i ne može da ide. A mene mesto ne drži, tako da mi treba društvo za bilo kakvo putovanje u periodu od 30. decembra do 13. januara.

Od destinacija može bilo koja zemlja u okolini, Evropski gradovi, neke daleke destinacije ne bih. Način prevoza bus/voz/stop (ako je neko već iskusan sa stopiranjem). Ne tražim luksuz, idealno mi je spavanje po hostelima, preko CS ili Airbnb. Jedno veliko upozorenje: kad idem negde volim da pređem mesto uzduž i popreko tako da bih volela saputnika koji ima sličan stav  :wink2:

Dolazi u obzir i nešto preko agencije, ako je aranžman ok, a pridružila bih se i nekoj grupi koja već ima organizovan put, samo da ne džedžim kod kuće bezveze  :blob:  Znam da je ovo na brzaka sad, ali ako ima iko da je zainteresovan, neka mi se javi ovde ili na pp. 

idem ja na skijanje od 4 do 11-12jan  austrija... pisao ti na pp ali si slabo aktivna....

• Author

Nisam našla ali samo zbog mojih okolnosti, naime ne mogu ništa da planiram zbog neočekivanih problema na poslu  :maddd:

Tako da više ni ne tražim saputnika/cu pošto nigde neću ni ići. Ono jedino što mogu da planiram kad prođu ovi praznici jesu vikend ture pa ako iko bude bio zainteresovan, možemo ostati u kontaktu zbog toga.