Jump to content

Featured Replies

• 3 months later...

Idemo momak i ja 15.07. u Temisvar iz Novog Sada na jutarnji let za Milano u 6.40 po rumunskom. Ima li neko zainteresovan za podelu troskova puta? Izadje oko 21e taksi/kombi prevoz. Obzirom da nisam nasla bolji prevoz na ovoj relaciji koja je ocajno povezana :102:

• 1 year later...

Da li neko ide za Temišvar iz NS 08.06 u jutrarnjim časovima? Moj let je u 10:00.

Da li bar znate neki jeftin taxi/kombi prevoz za NS-Temišvar?

Ako ništa ne nađem voziće me tata, tako da ako nekom treba prevoz za 08. jun nek se javi za 10ak dana :smile:

Pozdrav

• 2 weeks later...

Pošto se niko nije javio da vozi morao sam da se organizujem drugačije.

Tako da: Novi Sad - Zrenjanin - Temišvar,  8. jun, polazimo iz NS 5-6 sati ujutru .

Ako treba nemoj prevoz nek se javi :smile:

• 8 months later...

Ako neko želi da podelimo troškove prevoza iz Temišvara do Novog Sada neka se javi. Neverovatno je da ove dve tačke skoro nikako nisu povezane.

Mi putujemo 17.02.2018.

Oko 19.30h bi krenuli sa aerodroma Temišvar ka Novom Sadu kolima.

ako neko ide za Temisvar 15. februara kolima, nek se javi, ima nas dve :smile: delile bismo troskove :smile:

nasla blah blah car za odlazak :biggrin:

ako se neko vraca iz temisvara u nedelju 18. feb kolima,

drugarica i ja bismo delile troskove :biggrin:

tj. nekako cemo otici do temisvara, kako cemo se vratiti to je pitanje vec :biggrin:

• 2 weeks later...
11 hours ago, Jovanica92 said:

Zar nema Gea turs ili Terra travel kombi do Temisvara iz NS?  Ja sam planirala tako ici :smile:

Ne da ja znam; mislim da nijedna agencija nema "redovnu" kombi liniju Temišvar - NS.

Nemaju "redovnu" al to je ono nazoves rezervises kad ti treba i oni skupe putnike sa taj dan.  Tako se moja sestra vratila iz Temsivara u oktobru. 

• 4 weeks later...
  • 5 months later...

Ćao svima, vozi li neko u četvrtak 27.09. ujutro za Temišvar iz NSa a može i iz BGa? Hteo bih da podelimo prevoz. Nema nikoga na blablacar-u, a i ovi kombi-prevozi su mi nesigurni. Imam let u 16.30č po rumunskom vremenu.