Jump to content

Featured Replies

Posted

Evo napravih i ja ovde nalog pa reko da vidim jel ima neko zainteresovan mozda za putovanje po BiH, Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Slovackoj i Madjarskoj. Putovanje bi bilo veoma niskobudzetno i trajalo bi nekih mesec dana, a mislio sam krenuti od kraja februara do sredine marta. Obisli bi glavne gradove, ali, i po  koje selo i grad jer ne moze se najbolje upoznati drzava samo sa prestonicom ako cemo realno :) Za prevoz bi koristili uglavnom autostop ali moze i jeftini busevi i vozovi unutar zemlje, smestaj couchsurfing. Sto se tice obilazaka i menjanja planova rute otvoren sam za sve predloge i mozemo uvek napraviti kompromis ali da se drzimo ovih drzava. Inace iz Novog Sada sam, imam 19 godina, proputovao sam dosta ali nikako da obidjem komsije i ta mesta sto su tu blizu. Saputnik nebitno da li je musko ili zensko, niti koliko ima godina, samo da je opusten komunikativan i "otkacen" :) i naravno da nije neko ko voli luksuz jer ga ovde videti nece. Ako je neko zainteresovan moze da mi se javi na mail [email protected] :)