Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo ljudi! 
Evo se i ja pridružih da vidim koliko nas ima zainteresovanih za jedno vrhunsko visokobudžetno putovanje Evropom sa dva džipa :) sa po 7 sjedišta!
Mislio sam ići na proljeće a krajnja(ili usputna) destinacija bi bio Amsterdam i KingsDay 30.aprila.
Ja sam inače stalno u pokretu, u principu sam slobodan za svako putovanje koje se na vrijeme i do detalja dogovori.. Sa svojim frendom imam preko milion km voznog iskustva i moja vozila su uvijek spremna od kojih su džipovi Nissan Pathfinder-i prosto stvoreni za duža putovanja. 
Sve o meni i vozilima za putovanje vidite na:

-linkovi obrisani-

itd.itd.
Napominjem da ovo nije komercijalno putovanje u kojem bi bilo ko zarađivao novac, već samo moja ideja kako da podijelimo putne troškove i smještaj i provedemo se na jedinstven način.
Da se udružimo i napravimo "Most Affordable,Exclusive & Inclusive Travel" u privatnoj režiji 
Kompletan plan puta bismo zajedno osmislili, gdje šta i kad obići, kuda proputovati,itd. Pozivam sve vas koji ste zainteresovani da se javite..
Plan koji sam napravio je previše detaljan i opširan da bih ga sad ovdje okačio ali svakako ga šaljem svakom ko je željan vrhunskog putovanja :)
Javite se za ideje na moj privatni mail  [email protected]

Edited by panonski
izbrisani linkovi komercijalnih sajtova