Jump to content

Featured Replies

Posted

Trazim saputnicu za letovanje u junu i avg./sep. Imam 42 god., avanturistickog sam duha, volim , ekstremne sportove, pesacenje, stene, velike dubine... U opticaju su grcka ostrva, preko agencije koju odaberemo i relativno skroman budzet. Ako neka devojka/zena smatra da mi je slicna, neka se javi...

Pozdrav svima. :mah: :mah: :mah:

N.

• 1 month later...

Trazim saputnicu za letovanje u junu i avg./sep. Imam 42 god., avanturistickog sam duha, volim , ekstremne sportove, pesacenje, stene, velike dubine... U opticaju su grcka ostrva, preko agencije koju odaberemo i relativno skroman budzet. Ako neka devojka/zena smatra da mi je slicna, neka se javi...

N.

ja sam zainteresovana za fin odmor, imam 42 god, iz Kg sam,,, ako zelis javi se ...

N.

javi se za ovo putovanje.... flowers::

Trazim nekoga za Spaniju ili Egipat u avgustu,ne mogu sa drugarima da se poklopim oko odmora pa ako ima zainteresovanih neka se jave,Pozz

• 2 weeks later...

N.

krit? :) rodos?

• 1 month later...
  • Author

Jesi li pronasla drustvo? Isla bih ja ove godine na Tasos ili Skiatos u tom periodu..

Sa drugaricom planiram 10 dana od 22. avgusta, ali ona moze samo 10 dana.

Bila sam na Tasosu, lepo je ostrvo, bitno je da imas ili rentiras auto. Najlepse plaze su uvek na suprotnom kraju od agencijskih ponuda. Vise puta sam bila na Egejskom moru, ali su mi jonska ostrva mnogo lepsa. Volela bih te upoznati, pa mozda nesto dogovorimo, ako ne za ovu, za sledecu godinu...

• Author

ja sam zainteresovana za fin odmor, imam 42 god, iz Kg sam,,, ako zelis javi se ...

Biljo, javi se da se upoznamo. Bice mi drago. :)

• 2 months later...

Da li si našla saputnicu?

Devojke, ja planiram polovinom avgusta u Tursku. Preslatko malo mesto, Kaš. Spada u biser Mediterana.

Nije poznat u agencijama,ali je cenjeni ronilački centar. Idem u svom aranžmanu. Privatni smeštaj. 

Bavim se ronjenjem, planinarenjem i ostalim "ekstremnim" aktivnostima..  Volim izlaske, ali uživam i u sedenju kraj vode, sa sokom iz prodavnice. Lako se dogovorim. Imam 43 godine. 

• 2 weeks later...

Pozdrav forumasima  :mah:

Da li neko od vas ide od 29. avgusta u Calellu (Costa Brava), hotel Terramar, a preko agencije ***?

Moje prijateljice su ranije rezervisale i bice smestene u hotelu Miami. Ja cu biti sama u Terramar-u, pa bih volela da znam da li ce biti neko od nasih  :).

Koliko sam mogla da vidim, Miami i Terramar nisu bas blizu jedan drugog, pa me, iskreno  :-\, pomalo strah... Ne znam od cega, ali nikad nisam boravila sama bilo gde. Narocito sto prvi put idem u Spaniju...

edit: obrisano ime agencije

Edited by panonski

Pozdrav forumasima :mah:

Da li neko od vas ide od 29. avgusta u Calellu (Costa Brava), hotel Terramar, a preko agencije ...?

Moje prijateljice su ranije rezervisale i bice smestene u hotelu Miami. Ja cu biti sama u Terramar-u, pa bih volela da znam da li ce biti neko od nasih :).

Koliko sam mogla da vidim, Miami i Terramar nisu bas blizu jedan drugog, pa me, iskreno :-\, pomalo strah... Ne znam od cega, ali nikad nisam boravila sama bilo gde. Narocito sto prvi put idem u Spaniju...

Koliko je aranzman tamo?

Edited by panonski

Koliko je aranzman tamo?

730 eura sa svim taksama i zdr. osiguranjem. Avion, polupansion i doplata za jednokrevetnu.

Da li ima vise ljudi da idu samostalno?

Ne znam. Moje prijateljice su rezervisale preko druge agencije mnogo ranije. Ja sam se premisljala oko ostrva Evia u Grckoj i Crne Gore  :smile:, ali, s obzirom da niko od mojih nije bio raspolozen za ovaj termin bilo gde, ovo mi bila najbolja opcija. Da mi leto ne prodje bez letovanja  B)

Ne znam. Moje prijateljice su rezervisale preko druge agencije mnogo ranije. Ja sam se premisljala oko ostrva Evia u Grckoj i Crne Gore [emoji2], ali, s obzirom da niko od mojih nije bio raspolozen za ovaj termin bilo gde, ovo mi bila najbolja opcija. Da mi leto ne prodje bez letovanja B)

A ja sam uplatio sa drugarima tenerife i nisam mogao da odem iskrslo mi je na poslu nesto pa sam morao da pomerim odmor,a drugari bili sredinom jula...

A ja sam uplatio sa drugarima tenerife i nisam mogao da odem iskrslo mi je na poslu nesto pa sam morao da pomerim odmor,a drugari bili sredinom jula...

Eto... Slicna situacija...