Jump to content

Featured Replies

Posted

Ako neko zaista zeli pravi odmor uz vrhunsko skijanje na najlepsim austrijskim skijalistima, neka mi se javi ili ovde ili preko pp,
Za sve dogovore i razgovore smo otvoreni...
Iz Beograda smo, isli bi krajem januara, svojim prevozom, ima jos dva mesta, na 7 dana, sve po dogovoru...

Pozdrav svima, evo konkretnih informacija.

Danas smo se nas troje našli (Kaja, Vlada i ja) i dogovorili sledeće:

Put je pomeren sa januara na februar, pokušaćemo prvo da pronađemo prihvatljiv smeštaj u nedelji od 14. februara da bismo obuhvatili i praznik, ako se ništa ne nađe u obzir dolazi i poslednja nedelja ferbuara. Izbor ja pao na Zelden (Soeledn), skijalište u Tirolskoj regiji, njih dvoje su to odabrali a ja podržavam, što da ne, nisam nikada bila tamo. Išli bismo kolima (Vladinim), može naravno da se ponese sopstevna oprema, ima mesta.

Budžet bi nam bio okvirno 500 evra po osobi za osnovne stvari, tj. skipas, smeštaj i put. Skipas 6-dnevni je 250 evra, ako bi nas bilo 4 u kolima put bi izašao oko 80 evra po osobi i smeštaj bismo tražili da bude okvirno oko 150 evra po osobi (apartman ili b&b ). Ako bude išlo samo nas 3 izaći će nas skuplje, pa bismo jako voleli da nam se još neko priključi. Naravno računajte da će vam i tamo trebati neke pare za hranu i sl.

Ako je neko zainteresovan neka se javi što pre, a ako vas zanima bilo šta dodatno pitajte.

dogovor je za Zelden. termin je bio oko 14feb ali cemo morati malo da pomeramo jer je nemoguce naci smestaj po pristojnoj ceni zbog raspusta koji je u austriji

tokom fefruara.

mozda ce to biti poslednja nedelja ili pocetak marta.. ne zavisi od nas.. 

za sada nas ima 3 pa ako neko zeli da se pridruzi, izvolte

moracemo da pomerimo termin za mart jer zbog predstojeceg raspusta u februaru gotovo da je nemoguce pronaci smestaj.. ha sam vec dva dana u potrazi ali nema nista.. a do marta nam ne preostaje nista drugo nego kop