Jump to content

Featured Replies

Posted

Cao ljudi, 

Ima li neko zaintresovan da se ide na Kipar? Islo bi se wizzairom iz Beograda, 8 februara. Povratna karta je 35 evra do Larnace. Sto se smestaja tice, hosteli, cs, sator...:))

Tamo hostela baš i nema.

Za cs ne znam.

Za šator malčice rano.

Ja sam bio u hotelu "San Remo" Larnaca.. Mogu da se "ubodu" dobre cene. Sve pohvale.

• Author

Kakva je cena tog hotela? Mi bi u Larnaci ostali najvise jedan dan, vec sutradan bi nastavili ka Limasolu i Nikoziji...

Ja sam plaćao 17Eura za dve osobe sa doručkom. Bio sam 21 dan tako da je cena bila manja.

U Limasolu i Nikoziji je znatno skuplji smeštaj.

Nama je Larnaka bila baza, najmili smo auto i obišli ostrvo. 

Planiram sa sestrom da idem 01. februara, tj vec sam kupio kartu, isto preko wizz-a, a vracam se 08.

Kakav je "San Remo" kao hotel? Citam review-ove i ne znam kome da verujem, jer idu iz krajnosti u krajnost. Kakve su ostale cene?

Hvala.

Pogledaj sam preko sajtova za bukiranje. Ja sam tako došao do "San Rema".

Da, oprečne su ocene, meni je odgovarao. Za tu cenu, na Kipru mislim da nema bolje.

Bitno mi je da je cist i da kupatilo funkcionise i ovako nemamo nameru da ga koristimo ni zasta drugo osim za nocenje.

Za Kipar (i mnoge druge Eu destinacije), proverite uvek prvo sajtove: Travelrepublic.co.uk, i alpharooms.com

San Remo je recimo na Travelrepublicu 10GBP za dve osobe po noci (8. februar sam stavila, ali ne menja se cena): https://www.travelrepublic.co.uk/hotels/hotel-availability-details.aspx?id=2537537&sid=12b3450c-abd3-426c-bcf6-7aab0670eaa5#search/12b3450c-abd3-426c-bcf6-7aab0670eaa5

• Author

Mi prekosutra idemo, pa kad se vratimo donecemo sveze informacije kako sta i gde sto se tice smestaja...

• Author

Otprilike cene idu kao sto ste i naveli oko 10 eura..nadam se da je unutrasnjost jeftinija od Larnace i Limasola, posebno turski deo ostrva..

Mi smo na kraju uzeli karte za April :)

Lepo se provedite, i javite se obavezno da vas propitamo kada se vratite clap.gif' alt=':clap:'>

• 3 weeks later...
  • Author

Pozdrav ljudi vratili se Kiprani..:)) Ako imate pitanja pitajte..tu sam da pomognem sto mogu..:)

E, to sam cekala! :)

Hajde daj osnovne informacije - kojim prevozom ste isli, sta ste od regija obisli, pa da znam da ogranicim pitanja - inace cu te zatrpati svim i svacim  smartass