Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima!

Zanima me kako do Graca iz Beograda doci prevozom, a da bude iole jeftino.

Devojka mi studira tamo, pa sam hteo da je iznenadim za Dan zaljubljenih :D

Hvala unapred!

Mislim da bi ti najjeftinije bilo da ides Beograd-Budimpesta-Grac i nazad vozom. Onda imas Beograd-Budimpesta 26e i imas promo karte Budimpesta - Grac 38e (2 x 19e). Ove iz Budimpeste kupi sto pre dok se ne rasproda :). Znaci ukupno 64e ako uhvatis ove promo karte. Jedino sto ima jedan voz koliko sam video dnevno i malo je pipavo vreme stizanja. Posto ovaj iz BG-a dolazi u Budapest kelenfold u 16:16 a ovaj krece iz iste stanice u 16:24.

I za vracanje isto tako razlika je >10min.

Mozes ici i preko Beca al onda ti izidje vise za cenu karte Bec - Grac sto je 18e ako nadjes najjeftiniju al imas voz na skoro svaki sat za Budimpestu iz Beca.

Pa biraj jel imas vremena i zivaca il nemas :)

Edited by ozzy80

Ne moras da se cimas toliko kad bus direkt kosta 60 evra  nedeljom, utorkom i sredom voze Lasta i Goran trans. Ima jos neki divljak iz leskovca sto vozi. Dan zaljubljenih ti je u subotu, a najpribliznije je Lasta sreda vece, cetvrtak ujutro si tu. :)

A pogledaj i izlete po netu imas za 30ak evra na jedan dan iz Bgda isplati se ako ides da zavrsis nesto ili na kratko.

Ako bas hoce da dodje u subotu zvizhd . Naravno ako ima bus sa tom cenom duplo mu je manje cimanje al zato ide sa gomilom bucnih nekulturnih ljudi i slusa najnovije grandove i ostale zavijacke hitove. Al naravno opet ustedi ogromnu kolicinu vremena sto nije zanemarivo. Ja sam samo naveo kako bi bilo najjeftinije da ide sa vozom :) .

Edited by ozzy80

To bas i nije tacno sto si rekao za bus, 4 puta zam isao bg-grac-bg od septembra, super su udobni busevi i retko kad se desi da su skroz puni, iz Austrije kad se vraca do pola puni. Ako hoe bas u subotu onda bus do Beca pa Voz do graca za 9 evra po smeru ispadne isto skoro na kraju ako si student pa imas kod fudeksa za 50 evra povratnu. Ili voz do Zagreba pa oda bus do Graca, a iz  Maribora non stop ide voz za Graz.

Gde mogu da se nadju karte Budimpesta Grac?

Najbolja varijanta:

http://turizamarriva.rs/aranzmani/grac/

Edited by mveruovic

Preko Slovenije neverujem da mu se isplati jer mora da plati 2x25e da dodje do Ljubljane i posle 40e za Ljubljana - Graz. Za Zagreb je malo bolje jer je cena karte 42.5 do Zagreba a posle do Graca to kosta 27e povratna i nije veliko cekanje na polaske.

Da ako ne planira dugo da ostane ovo za 37e je idealno nemoze jeftinije jedino da ide stopom :)

Edited by ozzy80

• Author

Mislim da bi ti najjeftinije bilo da ides Beograd-Budimpesta-Grac i nazad vozom. Onda imas Beograd-Budimpesta 26e i imas promo karte Budimpesta - Grac 38e (2 x 19e). Ove iz Budimpeste kupi sto pre dok se ne rasproda :). Znaci ukupno 64e ako uhvatis ove promo karte. Jedino sto ima jedan voz koliko sam video dnevno i malo je pipavo vreme stizanja. Posto ovaj iz BG-a dolazi u Budapest kelenfold u 16:16 a ovaj krece iz iste stanice u 16:24.

I za vracanje isto tako razlika je >10min.

Mozes ici i preko Beca al onda ti izidje vise za cenu karte Bec - Grac sto je 18e ako nadjes najjeftiniju al imas voz na skoro svaki sat za Budimpestu iz Beca.

Pa biraj jel imas vremena i zivaca il nemas :)

Ozzyy, mozes li malo ovo da mi pojasnis oko putovanja vozom. Zanima me ovo oko cena, jer me zanima koliko bi mi izaslo da odem i da se vratim tom kombinacijom.

Jer ja imam kombinaciju da idem iz Janje (BiH) za 45€ povratna karta, ali mi je cimanje da iz Bg dodjem do Janje.

A sto se tice Arrivinog izleta, je l' bih ja morao da postujem ovaj red izleta, ili bih mogao biti kod devojke, a sa njima samo da odem i da se vratim? :D

Nema ko da ti pravi problem, ja te sverc ture kako ih zovem koristim kao prevoz samo do grada, u svojoj reziji razgledam grad. 

• Author

To preko Arrive ne izgleda lose, ali kad bi neko mogao da mi pojasni ono sto mi je Ozzy napisao u prvom postu oko vozova, nisam siguran da bas razumem sve dobro. I koliko bi ukupno kostao odlazak i povratak iz Beograda i u Beograd?

Ako mislis na ovo preko Budimpesta prva kombinacija bi ti bila ukupno 64e, a drga kombinacija 82e.

E sad kod prve kombinacije imas poveci problem sto ide samo jedan voz. Znaci mozes il da dodjes iz BG-a ujutro u Budimpestu u 6:00h pa iskuliras do 16:00h ili da ides na ovaj drugi voz iz BG-a pa da kidas zivce dal ces stici. Ako stignes onda imas cekanje od 9min sto je ko i da ne cekas al velika je verovatnoca da mozes da zakasnis a onda si zeznuo stvar jer ti propada karta. Isto vazi i za nazad samo sto onda verovatno da ces stici na voz za BG a ako ne stignes cekas vecernji za Bg al ti ne propada karta.

Druga opcija je da ides preko Beca gde imas voz na manje od 2h i onda iz Beca do Graca opet vozom koji ide na skoro svaki sat. Samo karte moras da kupis unapred dok ih ima po promo ceni :).

Ima i opcija preko Hrvatske 2x19e ( zeznuo sam se gore zaboravio na ovu ponudu ) + 27e bus do Graca. Znaci izidje te 65e. Imas cekanje u Zagrebu oko 2:30h taman da uzmes ujutro kaficu i nesto pojedes.

Mozes iz Zagreba i vozom onda te izidje dosta skuplje

Edited by ozzy80

• Author

Ozzy, hvala mnogo na informacijama! Ali po svemu sudeci i gledajuci ove cene, ili da idem Arrivinim izletom, ili Cackovicevim busom iz Janje(BiH) za 45€ povratna karta.

Ako slucajno neko zna da neko vozi kamion u tom pravcu, dobro bi doslo :D A snasao bih se da se vratim.

Aman ima milion aranzmana za Dan zaljubljenih , ja placam 35e povratnu kartu i to iz Nisa !! Mada je to aranzman na jedan dan. Ima valjda i sa nocenjem...

• Author

A gde mogu da pogledam te aranzmane za Dan zaljubljenih do Graca?

I ako moze neko da mi kaze kako najlakse da dodjem iz Maribora do Graca.

A gde mogu da pogledam te aranzmane za Dan zaljubljenih do Graca?

I ako moze neko da mi kaze kako najlakse da dodjem iz Maribora do Graca.

Iz Maribora imas i voz i autobus. Voz ti je cena povratne 19e, a autobusi su skuplji

Ima LUKI BUS....informisi se..   www.lukibus.com/index.php  za Graz,utorak,cetvrtak i subota.(036)35-90-90 ili [email protected]

Edited by babareebu

Ima i luki koji je divljak, jer ne staje na stanici u Bgdu, i naplacuje ludacke karte u jednom smeru 38 evra povratna 80!? Tri pua sam pitao da li sam dobro cuo pre nego sto sam rekao da su idioti

znam ali svako stajanje u Zagrebu ima da potrosis 10 eur a da ne govorim preko Budimpeste i Beca tek..okolo naokolo i na kraju nikakva usteda,sve isto izadje.Cackovic staje u Bijeljini,samo je pitanje da li ima neka veza iz Srbije da budes tamo u to vreme kad polazi..Dalje "LUKI" ima odlicne autobuse i kakve veze sto ne staje u stanici??Bitan je kvalitet putovanja..

Edited by babareebu