Jump to content

Featured Replies

Posted

Ćaooo :)

Doselih se u Srbiju na godinu dana pa bi mi triba savjet koju SIM karticu da uzmen. Ima li nekih paketa sa mukte pozivima, porukama, interneton i sl. (A da internetu brzina ne padne nakon 100 MB)

Fala puno, ljubin vas u čela garava! :D

Ako hoces post paid (da ti racun stize na kraju meseca), MTS je ubedljivo najpovoljniji jer ima 50% popusta na sve pakete. Pogledaj koje pakete imaju na sajtu i vidi koji najvise odgovara tvojim potrebama. Jedina mana je sto bi u tom slucaju morala da potpises ugovor na godinu dana (mislim da je to najkraci moguci period).

Posto govori komsijski jezik kontam da nema sredjen boravak ovde osim ako nije dobio boravisnu vizu pa da moze da potpise ugovor, tako da post pejd na njegovo ime otpada. Ako  imas nekog prijatelja, mts je stvarno najbolji izbor zbog cene i ponudjenih minuta, sms i mb. Ni na pripejdu nisu losi

• Author

Fala lipa ljudi moji! Imat ću boravišnu jer san tu na EVS-u 12 miseci :) Znači mts it is. Niko ne preporuča telenor? Speak now or forever hold your peace! :P

Ma kakav telenor, plackasi. Mts je sad povecao cene, ja imam paket mix net L, 600 min, 1500 sms i 1,5 gb net. Placam 980 dinara. Oni su ukinuli te pakete i povecali cene tako da najpriblizniji mom je mix XL sa 600 minuta, 1000sms i 1gb neta za istu cenu. Interneta je malo, ali ima da se dokupi za 1000 din 3gb. 

Ja koristim Pre paid i mrežu 063, ali ja mobilni gotovo uopšte ne koristim, komuniciram preko interneta. Imam onu staru Nokiju kojoj su pikseli veliki ko rode. Par stotina dinara bude mi dosta za više od mesec dana, ponekad i dva.

• Author

Ma kakav telenor, plackasi. Mts je sad povecao cene, ja imam paket mix net L, 600 min, 1500 sms i 1,5 gb net. Placam 980 dinara. Oni su ukinuli te pakete i povecali cene tako da najpriblizniji mom je mix XL sa 600 minuta, 1000sms i 1gb neta za istu cenu. Interneta je malo, ali ima da se dokupi za 1000 din 3gb. 

Jel mi gledamo istu stvar? Ode piše da ovaj XL paket je 2000 misečno: http://www.mts.telekom.rs/index.php/tarife.1446.html Ne dam 2000! :D A i za moju potrošnju bi bilo dovoljno ovaj M paket, al i to je 1400. I još je post-paid, znači moran potpisivat ugovor. E neće moći ove noći! :)

(Razmazili su me ovi u hrvatskom Tomatou: za manje od 500 dinara (29 kuna) dobiješ 250 minuta, 500 poruka i 1GB neta bez da smanje brzinu. I još ništa ne moraš potpisat. Najbolje ikad.)

Nazad u danu sam imao 063 dok ga jos Telenor nije kupio ali sam se brzo prebacio na MTS prvenstveno zbog toga sto su poruke prema BIH kostale kao poruke u mrezi. Lokalno je takodje bilo povoljnije jer je vecina prijatelja i poznanika na MTS-u.

Volin kad se ljudi puno druže s engleskin pa onda prevode izraze tipa back in the day :D

Kada potpises ugovor a ne uzmes telefon imas 50% popusta, vec je napisano u prvom postu ispod tvog. A ako je post pejd, pao sto je opet napisano moras potpisati ugovor.

mts, imam mix net M i ne potrošim nikada sve, a što ostane prenesu mi za sledeći mesec. Oko 1.200din mesečno ali je ugovor na dve godine. Super je što su ti minuti ka svim mrežama, mada od kada sam prešla na postpaid ne radi mi roming na tom broju, tako da imam i mts prepaid karticu. Ako ideš na prepaid varijante tu stalno imaš neke akcije, tipa uplatiš sto dinara pa imaš neograničene poruke nedelju dana (lupam sad ali na tu foru), a možeš uplatiti kredit skoro na svakom ćošku.

Za Telenor ne znam ali Vip nemoj nikako, malo malo pa nema signala. 

Pozovi call centar da ti upale roming

Barem tri puta i svaki put bezuspešno ;)

Ne zaboravite da na sve ove cene ide i PDV, pa i da je paket 1400 RSD, biće preko 1550 RSD, itd.

Ja sam korisnik Telenora već 10 godina (od vremena Mobtela pa na ovamo), i kratko je trajao period mog zadovoljstva njima. U poslednje vreme su počeli da me izluđuju zakasnelim obračunima rominga, koji stižu za mesec kada u romingu nisam bio, visokim cenama koje odavno ne razumem i koje prelaze moj paket, a na sve mi je stiglo pre dva ili tri meseca pismo sa naslovom PRED UTUŽENJEM (ili tome sl.) zbog nekoliko stotina dinara!? Da vam ne objašnjavam situaciju.

Biće mi drago kada budem prebacio broj kod drugog operatera, iako ga uskoro svejedno neću koristiti.

Kaze na sajtu sve cene su sa pdvom. Ja ne znam zasto ljudi koriste telenor, pogotovo u poslednjih 4-5 godina. Sestra ima kod njjih paket, kupila je neki raspali galaxy core koji je iskesirala 9000 na 6 rata + placa neki nenormalni paket 3000 din a dobija minuta tek toliko da me cima kad god treba da je okrenem. Kao ima u mrezi zato ne znam koliko minuta...