Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo svima,

Letim uskoro za Prag iz Beograda, Lufthansa-om, sa presedanjem u Minhenu. Vezani letovi su u pitanju, sa pauzom od tačno 3 sata i 45 minuta između dva leta. Iz iskustva onih koji su bili na aerodromu u Minhenu, imam li vremena da stignem do grada i išta pametno uradim za to vreme?

Računam da mi treba 15 min da prođem pasošku kontrolu, po 45min za put do grada i da sam 30min pre leta za Prag prošao bezbednosnu kontrolu. Ostaje mi sat i po za šetnjicu po centru. Da li je ovo preambiciozno? :)

LH1725 S 10FEB 2 BEGMUC 0610 0750                      
LH1690 S 10FEB 2 MUCPRG 1135 1230 

Hvala

Nije da je neizvodljivo, ali, realno, koliko ces uzivati u toj setnji kad ce ti stalno na umu biti da gledas na sat? I ja sam bio u slicnoj situaciji, nekoliko puta i na kraju sam ipak odustajao od takvih pokusaja. Minhenski aerodrom je lep i jednostavan za snalazenje, ima gomila radnji, nece ti biti dosadno. Malo zveraj okolo, nesto ce ti vec privuci paznju, pojedi nesto, proceprkaj po netu i proci ce vreme, cas posla. A posetu Minhenu isplaniraj drugom prilikom, vredi otici barem na 2-3 dana. Ovako bi se samo "zapljunuo", a realno, ne bi nista veliko video. Imas Wizzov let za Memmingen, gledaj kad bude neka dobra cena, pa skokni. Tako sam i ja na kraju uradio i nisam se pokajao :) Ima i jedna tema ovde na forumu bas o tome, pa je potrazi.

Jos da dodam da, ako ipak resis da skoknes do grada i iz bilo kog razloga zakasnis na dalji let za Prag, sto nije nemoguce, otkazuju ti se i svi dalji segmenti karte, tj, povratna karta, ako je imas. Pa vidi vredi li rizika :)

Edited by Dragance

Dodaj 10 minuta na bus od aviona do pasoske + mislim da ti boarding pocinje na 40 min pre leta (opet bus), to je vec 20 minuta manje.

Ja se na tvom mestu ne bih cimao, moze i da bude guzva u prevozu do/od grada.

Minhenski aerodrom bar ima svuda novine i automate za kafu - sedi i opusti se. Ili doruckuj :)