Jump to content

Featured Replies

Posted

cao dobri ljudi

dusa mi cezne za odmorom i planiram oko 1 maja da idem za boku-cg pa bi zamolio sve zainteresovane ljude

dobre volje zeljne odmora i druzenja da se jave

sto se puta tice i polaska trenutno sam samo ja sigurica i aktuelan za put :spot:

u pitanju bi bio apartmanski ili sobni smestaj u nekom manjem mestu u boki tipa perast,stoliv,risan dobrota,prcanj...

islo bi se mojim kolima a ima mesta ukupno za cetri osobe zeljne odmora i putovanja

prevashodno mi je cilj da se suncam,kupam(a znam provereno da je u tom periodu za kad i planiram

putovanje voda dosta dobra za kupanje),rostiljijada i sl.mada ne bezim od obilaska drugih mesta i razgledanja zanimljivih i interesantnih stvari u okruzenju u odnosu na mesto gde se stacioniramo sa smestajem

zelja mi je da podelimo zajedno troskove puta koji po mojoj realnoj proceni za nekih 7 dana ne bi trebalo da predju

150 e po coveku bez obzira na broj ljudi koji se odluce za ovu vrstu putovanja

mislim naravno na hranu,troskove puta i smestaja za  7 dana sto iskreno i nije preveliki iznos za kvalitetan odmor

moj budzet ce biti 3/4 puta veci tako da onaj ko se odluci za put nece morati da se brine da ce ostati bez

sredstava  i da bude primoran da rasmislja o placanju karte za povratak clap.gif' alt=':clap:'>

losa prica je sto majski praznici padaju u petak i subotu pa ce ove godine ostati samo uspomena na proslogodisnje

neradne dane

ja sam iz bg-a i po pitanju duha i tela vrlo sam mladolik i nesrazmerno pozitivna i vedra licnost u odnosu na svoje godine

a koga zanima imam 37g

vremena jos uvek ima na pretek pa svi zeljni putovanja i odmora koji se  pronadju u prici imaju dovoljno vremena da iznesu konkretne predloge i sugestije i odluce se :kamper: