Jump to content

Featured Replies

Пешачењем :)

Погледај ово:

Pogledaj ovde http://www.alsa.es . Mozes da juris one njihove " TARIFA MINIMA" i da za male pare  obidjes dobar deo Spanije. Npr. Barselona- Madrid, Madrid- Granada, Granada- Kordoba, Kordoba- Sevilja, Sevilja- Malaga = 35 evra.

Interrail se baš ne isplati u Španiji jer za mnogo vozova trebaju rezervacije koje nisu jeftine. Bolje kombinovati RENFE, Alsu i low cost letove, ako se unaprijed bukiraju karte, dosta povoljno može biti.

• Author

Imam 25 godina  :) pa ja videh da taj 6 days pass 184 evra, sediste mi u granadi, a planiram da odem do seville, malage, barselone i valensije, pa sad nesto racunam 6 days dodje mu oko 30 evra za dan :) ali ne znam to oko rezervacija koliko je komplikovano  ???  hvala u svakom slucaju za alsu  :smile:

• Author

a rezervacija unapred mi nije problem, jer vec znam datume, a i sada sam nasao da je rezervacija 6.50 evra

• 1 month later...

ja se takođe razmisljam da uzmem interrail posto bih do Maroka avionom, pa bih kroz spaniju (12-13 dana) vozom (odnosno otisao bih do Marakeša avionom, pa se vratio kući vozom).

E sad, da li je neophodno rezervisati mesta ranije, jer sam negde naleteo na informaciju da su vozovi u spaniji leti prebukirani?

I koliko idu cene tih rezervacija kada se kupuju na stanici, a ne online. 

Prosao sam gotovo celu evropu i aziju vozovima, volim taj način putovanja, i gotovo uvek sam, bez mnogo cimanja, uspevao da pronađem konekcije za koje nije potrebna rezervacija (osim ponekad u francuskoj kada sam zeleo da skratim vreme putovanja), ali koliko kapiram u Španiji je malo drugačija situacija, rezervacija se plaća i za regionalne vozove :/ ?

• 2 weeks later...