Jump to content

Featured Replies

Супер :)

Ако неко пожели да препоручи нешто, коме да се обрати преко приватне поруке? Или на неки други начин? :)

Nemamo pojma. :)

Generalno, kada ljudi pokušavaju da ostvare kontakt s nekom organizacijom, obično polaze od pretpostavke da tu postoji neka hijerarhija, procedure i pravila... drugim rečima, da je reč o organizaciji. U stvarnosti, kakva je i naša, s druge strane je obično haotična bagra koja ne zna gde joj je rep a gde glava, samo što nekako (uglavnom kao slučajni nusproizvod nedostatka komunikacije, tj. pod utiskom tajnovitosti) uspeva da održi privid da zna šta radi i kuda ide.

Evo npr. moj slučaj: postao sam moderator jer sam cimao Chivitlija što ne spajaju teme i brišu postove, pa me pitao dal' volontiram, pa sam rekao može, već sam to radio drugde a i mator sam konj pa se ne palim na flejmovanje. Pa smo tako razmenili jedno tri PP i dva mejla u proteklih par godina. A za ovo objavljivanje forumskih postova, već se pojavila ta ideja s više strana, pa rekoh ajd' da probamo prvu... A nikog od uredničke bagre praktično ne znam ni lično, ni fejsbučki, ni nikako drukčije doli preko ovog foruma, e da bismo pravili neku belosvetsku zaveru i soroševsko-masonski projekat. ups, odadoh nas...

Dakle, šta znam, ajd može PP meni. A još bolje može formatiran, lektorisan doc spreman za objavljivanje. smartass

Nemamo pojma. :)

Generalno, kada ljudi pokušavaju da ostvare kontakt s nekom organizacijom, obično polaze od pretpostavke da tu postoji neka hijerarhija, procedure i pravila... 

На 1:22 имате упутства како контактирати Великог Мајстора КПексС

:D

Ако идеја заживи, било би добро да руководиоци одреде коме да се препоручује и како. Ефикасније је него преко посредника који не одлучује ништа, а не верујем да ће баш бити нека најезда са препорукама да би било коме одузимала пуно времена...

• 4 weeks later...

Ako u pretrazi se napiše pojam od tri slova npr. Rim, Beč itd., nije moguća pretraga. Potrebno je min četiri slova.

"One or all of your search keywords were below 4 characters or you searched for words which are not allowed, such as 'html', 'img', etc, please increase the length of these search keywords or choose different keywords."

Edited by pedjalon

• 3 weeks later...

Ćao Chivitli, ne trolujem...samo kaonstatujem. Kada se razmećete informacijama kako Klub napreduje, ima "brdo" poseta, lajkova i sl. onda je sve to ok, iako ne podupirete svoje podatke adekvatnom statistikom, a kad neko kaže da su aktivnosti na forumu splasnule, onda taj neko troluje. Realno je reći da se forum umrtvio i svi su toga svesni, ali niko ništa ne govori...nego sve pod tepih pod plaštom promocije knjige...

p.s. doprinosi svaka poruka, vidiš da je već aktivniji forum...pozz

Evo ja sam cesto na forumu (iako ne ucestvujem puno) i mogao bih redovno da ubacujem informacije, dogadjaje, tekstove i dr..... Dakle, javljam se kao volonter  :)

Aj prvo da vidimo šta su teme od kojih se može izvući dobar članak. Imate li neke konkretne ideje?

Npr...

"Kako kupiti online avio kartu?" (ili Wizz Air kartu ili kako vec)

Vidim da dosta ljudi ima nedoumice oko toga (a i oko (cekiranja) prtljaga),a tema je vec poprilicno obimna.

Ideja bi bila da taj clanak obuhvati step by step proces kupovine/rezervacije karte,uz napomene gde mogu iskrsnuti neke zackoljice/problemi (npr. racun u banci u dinarima,a treba platiti u evrima) i saveti u vezi toga.

P.S. - Mozda takav clanak vec i postoji (sem onog pinovanog Wizz FAQ),nisam pregledao detaljno sajt,vec mi palo na pamet gledajuci tu (ogromnu) temu,od 180 strana (and counting)...

Taj članak se pravi evo već godinama :) Više ljudi se hvatalo tog zadatka, samo se nekako nikad nije završio. Ako si zainteresovan... :)

Pa,nisam bas dorastao tom zadatku,samo dajem predog :)

Generalno,sve teme na forumu koje imaju po 100 strana (ma,i po 30-40 i vise strana) kapiram da su dobre za obraditi.Plus bi trebalo redovno update-ovati info u tim clancima (jos jedan zadatak).

Opet,samo dajem predlog :)

Џабе им говориш, увек тврде да су паметни предлози пуно мањи проблем него реализација  :fool: