Jump to content

Featured Replies

elem...

zahvaljujuci nekim ljudima ovde konacno sam saznala gde je Delibatska peshcara i videla da od Kovacice treba 3 dana jahanja do nje ...

Tura je sledeca... Idemo za Bg ujtru u 6:24 (putnicki voz). Oko 8 smo u Bg-u i idemo gore do stanice na Vukovom spomeniku i hvatamo voz za Pancevo gde obavljamo shoping (pice klopa) da ne bi sve vukli iz NS-a i u pola 11 imamo voz do Vladimirovaca koji su blizu Devojackog bunara koji je neko ranije spominjao...

Po meni to je nekako najbliza i najjeftinija ruta...

Ako bi ishli Zr- Kovacica pa nadalje imali bi samo buseve...

Karta do Bg-a je 90 din za one koji imaju povlastice a i za grupe je uvek jeftinije...

ko je za?

:-D

Da, zaboravila sam da kazem...

Bg-djani i svi ostali koji zele da nam se pridruze neka budu u 8:30 ujtru 1.5. kod Vukovog spomenika ... kroz sat vremena cemo biti u Pancevu pa ako tamo neko hoce da nam se pridruzi ... izvolite!

Uh ja jos uvek ne znam gde cu i sta cu :neznam:

Voz do Panceva imate u 8:04, 8:14, 9:04, 10:04, karta je 80din, predlazem da sve sto vam treba kupite u Beogradu jer ako idete vozom do Pa zbog udaljenosti od centra mocicete da pazarite samo na buvljaku (koji je ogroman; ako se odlucite za veliki prvomajski ?oping (kod Kineza)) :-)

sutra cu pogledati red voznje vozova i autobusa koji idu preko Vladimirovca ali ce najverovatnije biti neophodno pesacenje do Devojackog bunara~5km ili eventualno stop

Ja konkretno na Devojackom bunaru jos uvek nisam bila ali "svi kazu da je lepo", ogromna je Del. pe?čara, nacice svako po ne?to

Nadam se da cemo se videti :-D

Do Kovacice se mozemo dovuci jedino preko Zrenjanina a s obzirom da prvog maja ce autobusi biti prava retkost moramo se detaljno raspitati za prevoz donde...

//....

cao svima

ujedno i pozdrav, jer sam jel, nova (zahvaljujuci Francu koji zna moj Samosh :D )

ovako, ja sad cekam da dodje tata, on bolje zna, al iz BGa, ima buseva sa DUnav Stanice sve do Padine (jedno selo posle Kovachice, iliti 1 pre Samosha), i to recimo od nekih jutarnjih sati (od 8.30 bi trebalo svakako da ima)

sad fora je sto kazete, 1. maj je i malo je problem jel (a ti avtobusi imaju svoju istoriju a to je da je sve tako krenulo u nedostatku prevoza na liniji Padina-BG a mnogo Slovakinja radi u BGu, i dakle odatle taj privatni prevoz, pre mnogoo godina)

naravno sad je sve to malo drukcije, idu kao redovne linije, pa kontam da ce morati biti bar neki bus izjutra iz bga.

narvno ima direktno i kombi iz bga do samosha, al to naravno nece raditi jer niko od samoshana nece ici na pos'o

aaa mog tate jos uvek nema :(

no ja cu biti sa mojim tatom u njegovom selu, u Crepaji, to vam je prvo pre Kovacice, i mi  cemo malo otici da obidjemo moju baku, u Samosh (franc, ne smej se!) i ono ja bi vam ponudila prevoz, al to je prakticno ne izvodljivo (sad stvarno da ne objashnjavam, al verujte mi na rec, bilo bi mi vise nego drago da nekako pomognem) a i ne znam koji od ovih dana cemo otici tamo

no, ajde ovako, ja cu se sutra raspitati u selu kod tetke, ako zna, pa saljem poruku Francu i on ce vam reci :)

anyhoo, zelim vam svima lep provod, mi cemo malo raditi  :shh:

i zao mi je sto danas, zbog glupavog kolena, koje me jos uvek jako boli, nisam mogla na moj omiljeni dogadjaj - veliki FG maraton, a taman bih vas upoznala

tschuess

gledala sam sad erd voznje ATPa, evo sta kazu za radni dan

PANCEVO-KOVACICA-JARKOVAC: 13.30,17.15

PANCEVO-KOVACICA-SAMOS: 5.30,11.00,19.30

PANCEVO-KOVACICA-PADINA: 3.30,4.20,5.10,9.15,10.30,22.30

PANCEVO-KOVACICA-PUTNIKOVO: 5.45,12.15

da pojasnim, Jarkovac je 1. selo posle Samosha ka ZR (pricam gledano iz PA, BG, K)

a Padina ko sto rekoh 1 selo pre Samosha

ovo Putnikovo se (svecamu) ne secam, al eto to vm je do Kovacice

i jos kazu:

*** Molimo Vas da pre planiranja putovanja pozovete Autobusku stanicu na broj 518-570 i proverite za odredjeni polazak kako ne bi doslo do neprijatnosti ***

a za povratak pitate ljubaznog cika sofera iz Jarkovca. :)

na ATPovom sajtu, nece da mi otvori stranu sa redomvoznje, a kontam da i nije napravljena

no:

centrala: 013/312-092

direktor 013/318-242

fax: 013/511-542

remont i tehnički pregled: 013/316-280

turist biro: 013/318-370

informacije: 013/518-570, 510-455

pozovite mozda nesto i izvucete kao koristan podatak ;)

izvinjavam se na pregusta 2 posta :)

Viajerita

Pa ti ako ne mozesh sa nama makar svrati na z. stanicu da se upoznamo!  :-D

I'm with the pilots

Hvala na opsirnom izveshtaju,naravno mozesh da postujesh koliko god zelish, zato i forum stoji ovde!

Po nekoj mapi koju imam kod sebe i Kovacica i Samosh su daleko od Peschare! Ali otom potom...

Bitno je da mi stigneno  do Panceva a za posle cemo se nekako snaci i eventualno se usput dogovoriti kuda cemo dalje!

Jel ima neko neki predlog gde mozemo da obavimo shoping sutra ujtru u Bg-u na putu od z. stanice do Vukovog spomenika?

Znaci, 6:24 voz za Bg! Sutra ujtru!  :banana:

Ako se nalazite u 8:30 na Vuku onda nikako nemojte propustiti voz u 9 da bi stigli na sve ostalo

Postoje dve varijante odlaska do Vladimirovca

I-autobusom, karta u jednom pravcu 120din, krece iz Panceva oko 10:30h

II-vozom, karta 80din, polazi u 10:34h, sporiji je od autobusa ali mnogo zanimljiviji

Od Vladim. do Devoj. bunara se ... pe?ači

Odlučite čime idemo/te da bih vam rekla na kojoj stanici silazite i kada se nalazimo, ja predla?em voz :-D

voz... definitivno...

pricaj draga... gde da silazimo?

Koliko uopste vremenski ide voz do Pa?

Hocemo li stici na taj voz do Vladimirovaca ako krenemo za Pa onim vozom u 10:00?

Viajerita ako mozesh ostavi mi broj tel-a na pm kako bi ti poslala porukicu iz Bg-a sta kako gde...

Male su sanse da stignete na voz za Vladimirovac ako iz Bga krenete u 10h, otprilike je potrebno pola sata ali sa Beovozom se nikad ne zna pa zato obavezno dodjite onim u 9:04. Ako propustimo ovaj u 10:34, naredni za Vrsac ide tek u 15:05 :-D

U Pancevu ste u pola deset, izladjite na prvoj stanici u Pančevu-Pančevo Glavna se zove ali je poznatija kao Buvljak, prepoznaćete i sami stanicu :-D ja ću vas tamo već sačekati i valjda prepoznati :party:

Bluegirl, broj sam ti poslala na onaj mail koji si mi dala

Kada budete na Vuku ne zaboravite da pogledate bunar, nalazi se na kraju 2. koloseka :-)

Vidimo se onda sutra, a da, ja ću biti sa vama samo jedan dan

:dance:

Barbara

Ok.

Ja sam spreman! Citka 10 minuta pakovanja ( za topic : Leteci start)!

Sestra mi je spremila gibanicu ( ako potraje do sutra)

Da li neko ima viska kamping opreme ! Podloska bi mnogo dobro dosla!

• 10 months later...

Evo ga!

Mozemo da nastavimo sa dogovorima ovde.....  Jos uvek nije kraj.

Dok disem nadam se!

St Ima snage!

znaci      01. 05.2006    se pomera za  31.03. 2007 ( Novi prvi maj )    ::crazy:

cao ljudi evo mene posle duzeg vremena.... ja za 1. maj idem konacno u Istanbul  :dance:

sto se tice planinarenja ako se dobro secam dogovor je pao da to postane tradicionalno okupljanje krajem maja kao sto je bilo prosle godine na suvoj planini, zar ne? samo je bilo pitanje kuda ovog puta ici?

ja sam za gde god se dogovorimo, planina je toooooooooooooo

cekaj bre Irena,

nema te 100 godina .....

ovaj prvi maj pomeramo za  31. mart.......... a dogovor za prvi maj

je na drugom topicu ...... 

E... kad bi ti Nikola citao forum pre nego sto bubnesh nesto pa ostanesh ziv...

Fruska Gora je zakazana za 1.4. (dodje isti vikend) ... samo josh cekam Acketu da se izjasni za rutu.

a o okupljanju u maju razmishljajte...

hvala Marina sad je stvar jasnija :)

dakle u pitanju su 3 okupljanja od cega 2 u maju. posto za prvo necu biti u Srbiji radujem se onom drugom gde god da bude... nadam se da cu do tada uspeti da vratim jegulji sator :LOLLL: