Jump to content

Featured Replies

Ja dizem ruku za Deliblato, idemo u lov na Panonske Vukove ;)

I otvoren sam za svaki drugi (ne daleki) predlog... Ofkors.

Uh, ajde da vidim da li i ja mogu nekako doprineti okupljanju 1.maja? :-)

...Deliblato... mislite na Deliblatsku pescaru a ne na malo selo Deliblato na nekoliko km od Kovina?? :-D

Pa pescara je glavno mesto okupljanja pancevaca za 1.maj ali oni idu na Devojacki bunar i tamo kampuju i rostiljaju-licno, nikada nisam bila tamo, ako se odlucite za ovo, u sta sumnjam, necete nikako biti sami

E sad, u subotu sam bila u ?umarku (na ju?nom obodu pescare) i tamo je PRELEPO. To je neko minijaturno naselje okru?eno borovom ?umom, pe?čanim dinama . . . ma fenomenalno? :-D :-D :-D Imam i neke slike ali ne znam kako bih mogla da ih prosledim :?

Isto u subotu na TV sam gledala emisiju u kojoj kazu da je 6 (?est) vukova si?lo sa Karpata zimus u okolini Vr?ca pa su krenuli ka Deliblatskoj pescari. 5 je ubijeno, jedan je ostao. ?ta je sa onih 30, to ne znam, mada nije nemoguce, aj pitacu nekog (lovca naravno)

Uh sta jos da vam kazem, mislim da bi prevoz bio problem jer je u pitanju praznik ali mnogo ljudi se krece u tom smeru pa bi prosao stop

Sve u svemu tamo je prelepo, ako nikada niste bili onda ... ma ne znate sta ste propustili...

Glasajte za "Deliblato"

A da, jezero...

Ako krenem putem secanja, u Deliblatskoj pescari ne postoji jezero, ako krenem putem logike u Pe?čarI Deliblatskoj ne postoji jezero. Mada postoji jedna "Crna bara" izmedju Deliblata i Kovina :-D :-D :-D

Deliblato je OK, ali...

Koliko bi tamo ostali, samo 1. ili 1. i 2. 

Ima neki prevoz do tamo ili cemo ko kako navata koga?

Cekaj malo,ako puno ljudi ide tamo za 01. to znaci da cemo moci da im se pristekamo za prevoz?

Ukoliko idemo sa varijantom spavanja, treba da se dogovorimo ko sta nosi i mozda da krenemo tamo 30. 

Cisto pitamo za tehnicke detalje.

Marija i Jovan

Upravo sam saznala da do Devojačkog bunara ide organizovani prevoz svake godine...iz Pančeva..inače Devojački bunar se nalazi otprilike na pola puta Pančevo-Vr?ac, u centru Delib. pe?čare

... a postoji izgleda i javni bazen... 8-)

i jedno izvinjenje, u Deliblatskoj pe?čari ipak ima vukova  :-o

u pescari zive vukovi u mnozini  , bar 30 njih, Karpatskih , sto ce reci vecih od ovih regularnih

jeste, čim je iz uvoza, odma mora da je bolje... :P

ajde manite se tih karpatskih vukova i kupujte DOMAĆE vukove - obnovite Srbiju :)

A  cuo sam da imaju i duzu garanciju i da su im ovlasceni servisi na svakom koraku.

Mada ovde u Kragujevcu, jedan liki ima Vuka u centru grada,  pa bih mogao da ga pozajmim za priplod!  Zamislite samo novog Domaceg Deli-shumadijski  Vuk..... eeeee

E, pa ja odustajem od  splavarenja 1. maja....... pa sam mislio da ........ ako bi ste me ...........pustili  natrag u drustvo.  Uvek sam vas vise voleo .....

Evo ja dolazim      sa  jos  3 kampera i vodimo  Shumadijskog Vuka!

Mislim da je vreme da pochnemo da prichamo o tome ko voli soko-shtar lizalice i... KAD KRECEMOOOO!?

:wink:

Ja volim chupa chups...

Ja predlazem pokret rano ujtru a s obzirom da nemam pojima gde je to ne znam ni kako cemo donde stici...

Ajde neka se javi neko ko zna gde treba da odemo!

I hocemo li kampovati tamo?

i sta da ponesemo i...

sve redom

:-D

Ja sam za to da se  noci ........ takav je red!

A  moj je predlog da se krene 30. ujuto .....  a vrati 1. uvece!

Ono.... kobasice , rekviziti i ostalo da svi prijavimo ko sta nosi!

Ekipa iz Beograda (ako je ima).... da se poveze i organizuje u zajednicku grupu!

Molila bih ljude sa shatorima da se jave da vidimo da li ce biti dovoljno mesta za sve ...

i neka se ljudi jave ko bi ishao da znamo otprilike brojno stanje...

Da, za sada stoji da krecemo 1. ujutro.

Luka (poletarac) dolazi u subotu ujutro u Novi Sad i idemo direktno na maraton. Treba nam neko ko ne ide na maraton da pokupi Lukin shator u 6:30 na Autobuskoj Stanici, da ga ne bismo vukli po Frushkoj Gori. Marina? :)

Naravno!

Samo me podseti u petak uvece!

Dobro, sada smo se dogovorili kada krecemo samo vi meni recite gde krecemo, kako idemo do tog mesta (posto nadalje verujem da peshacimo) da bi ja mogla da pozovem autobuske stanice all around i pronadjem nesto sto nam svima odgovara, kako bi mogli da se uklopimo sa Bg-djanima i ostalom mnogobrojnom rodbinom!

Speak up! Brzoooo!!!

:-o

Da idemo tamo. Najverovatnije cemo u Samosh kod Kovachice (da, ozbiljan sam!), i onda odatle nekako da se dovuchemo do Peshchare.

Idemo 1. ujutro rano.

Tachno vreme polaska i nachin saznacemo do kraja dana.. Stay tooned!

Do Kovacice se mozemo dovuci jedino preko Zrenjanina a s obzirom da prvog maja ce autobusi biti prava retkost moramo se detaljno raspitati za prevoz donde...

Preuzimam na sebe obavezu da ispitam fine tetkice na Novosadskoj autobuskoj i da zvrcnem Zrenjaninsku autobusku ... Beogradjani snalazite se sami i raspitujte se sami...

S obzirom da ja nemam pojima kuda mi idemo a ostavljena sam na milost i nemilost, poshto ce cela ekipa biti na maratonu za vikend... predlazem sastanak u Zrenjaninu ranom zorom oko najkasnije 9 sati!

Iako je Kovacica bliza Bg-u nisam pronashla ni jedan direktan bus 1.5. do Kovacice. Ako nadjete neki prevoz onda se svi nalazimo u Kovacici najkasnije negde oko 10 ali pre toga se morate javiti sta kako i gde ste smislili. (Nikola ima moj broj tel-a)

Kome josh bude zatrebao moj broj tel-a neka mi se javi na private!

Nadam se da ce u naredna 2 dana forum raditi kako treba, Lazar je najavio neke manje krahove a mi treba o svemu da se doogovorimo!

pozdrav svima

Hajde Beogradjani javljajte se, Da napravimo neku sachekusu u Kovacici.

Javite mi se na private preko msn-a  ili yahoo-a ili na mail : [email protected]

Sto se tice opreme ........ ja nosim sator i  sve uz to,  dva pakovanja roshtiljskih kobasica, a i zavrsicu za neku zestinu ( rakiju ili vinjak)!

Vodim jos jednog ortaka ( buduceg clana )

pij

racunajte na moj sator za 4 coveka, provereno moze da spava 5, obisao je ta aranska ostrva iz zanimlj geografije i dokazano izdrzava dve noci irske kise :) eto tako

evo, prijavljujem se i kao beogradjanin, ali ici cu iz ns, pravo s maratona verovatno :)