Jump to content

Featured Replies

mozes ti i da popnes taj sator na planinu pa onda da mi ga vratis...  :hihi: da ga podignem mogu i sama, da se ne mucis  zvizhd

polako polako da prvo vidimo gde se ide  zvizhd

mislim nije meni tesko nego ne bih da uvredim sve te dzentlmene  ;D

onda nije bitno gde se ide, nego KO ide  :hihi: samo ti vrni meni taj shator do maja... trebace mi za onah vikend na midzor-planini!

dobar dan draga jeguljice :) za midzor (12.-13. maj) se ne sekiraj jer bo cu i ja biti tamo Boze zdravlja :wink: a sator mozes preuzeti svakog dana od sad pa na dalje i u buduce  ukoliko zelis lol:: moj broj znas a moja ce se mama radovati da mu vidi ledja, stalno se pita kakvo je ovo cudo sto mi smeta u ostavi  :mah:

Ja i dalje navijam za deliblatsku pescaru........ dajte da to odradimo ... sve je organizovano. Sramota da propadne!

A sta kazete  na virijantu......... ovo ne mora da bude  1. maja

Ideja je da idemo vozom do Skoplja i  za to vreme se provodimo zajedno........... a od Skoplja se trkamo do Ohrida ko pre stopom stigne.

Mozemo da ukljucimo HC volontere da se prikljuce.....  smartass

dobar dan draga jeguljice :) za midzor (12.-13. maj) se ne sekiraj jer bo cu i ja biti tamo Boze zdravlja :wink: a sator mozes preuzeti svakog dana od sad pa na dalje i u buduce  ukoliko zelis lol:: moj broj znas a moja ce se mama radovati da mu vidi ledja, stalno se pita kakvo je ovo cudo sto mi smeta u ostavi  :mah:

eto ga sad...em im das sator, em moras sam da ga teglis nazad!  :psuje: salim se ja, irena, naravno da vise volem da ga vase visokoblagorodje donese, nego sama da ga vucem (suvise kasno saznah da se sipke i platno satora ne moraju bas uvek nositi zajedno  :bang: ) ako ti ne budes isla sa nama za 1. maj u deliblatsku pescaru, dogovoricemo se vec da ga uzmem.

pravi mushkarci spavaju van shatora!

sa drugim mushkarcima!

rece onaj koji je imao de lux sopstveni brlog u najvecem hladu pretrpane istarske sumice  :ll:

pravi mushkarci spavaju van shatora!

sa drugim mushkarcima!

ja sam prosli put spavao napolju... sa drugim muskarcima  :bag:

(bilo mi hladno izmendju marine i ackete)