Jump to content

Featured Replies

Posted

Ćao svima. Interesuje me da li znate možda neki sajt ili nešto slično gdje se mogu pronaći "hipi pothvati" (možda nisam najbolje objasnio :D ) ? Ovo ljeto putujem u Ameriku i tražim nešto slično jer hoću da putujem , a niko jeftinije i bolje ne putuje od njih .  

Sta ti tacno treba? Informacije kako / gde da putujes, drustvo sa kojim da putujes, nesto trece? 

Meni je Amerika skroz za road trips. Znaci iznajmis neka kola (po mogucstvu SUV) i ides. Ja sam isla gore-dole iz NYC do New Orelansa, levo-desno iz Toronta u Banff (preko US), opet gore dole po Kaliforniji (SF-LA po highway 101 i Siera Nevadi), fali mi jos samo krug Utah-Colorado-Arizona-New Mexico....Mozda mogu da ti odgovorim na neka pitanja, ali ne znam sta tacno trazis.

• 3 weeks later...

K'o što reče neko: ,,Google je čudo!" :)
Otkucaj "ride share USA" u svoj broswer, izaćiće puno sajtova koji imaju veze sa tim što tražiš!
Pozdrav i srećan put! flowers::

Pokušaj da potražiš/pitaš i u grupama na CS. Evo baš juče sam videla jedan oglas u grupi, traže se saputnici za putovanje kombijem, ali po Evropi. :)

dobar savet ovo za google. Jos bih dodala, pogledaj i u americi vrlo popularan craigslist.com, pod car pools.