Jump to content

Featured Replies

Posted

Jel dolazi neko na CS okupljanje 05.08.? Dobio sam mail da ce biti odrzano okupljanje i obilazak Beograda...

CS okupljanja po Bg-u se stalno odrzavaju samo treba da pratish dogadjaje na grupi Beograd... e poshto CS clan i nomadic ambs Jeja (aka little light) slavi rodjendan u nedelju CS okupljanje je pomereno kod nje... kao i uvek

;D

• Author

... pa jel to okupljanje otvoreno za ljude sa cs???

ja do sada nisam bio na okupljanjima, ali igrom slucaja sam u nedelju u bg pa sam mislio da naidjem... na sajtu pise da je okupljanje na zeleznickoj stanici u 12???

Okupljanje je kod jeje ... a da li mozes da dodjes ... pa odi na CS na grupu Beograd i pitaj Jeju! Kako je kod nje, kao i kod vsih ostalih sa CS-a svaki surfer dobrodoso nadam se da ces i ti biti vise nego dobrodoso! Lepo bi bilo da upoznas ostale surfere! Meni je zao sto ja Chi i Nina necemo biti tamo... ali ... jbg ...u jordanu smo!

Okupljanje je kod jeje ... a da li mozes da dodjes ... pa odi na CS na grupu Beograd i pitaj Jeju! Kako je kod nje, kao i kod vsih ostalih sa CS-a svaki surfer dobrodoso nadam se da ces i ti biti vise nego dobrodoso! Lepo bi bilo da upoznas ostale surfere! Meni je zao sto ja Chi i Nina necemo biti tamo... ali ... jbg ...u jordanu smo!

lol:: lol:: lol::

Pa ovo okupljanje na koje ja idem nije u 12 na z. stanici vec u 11 kod Jeje i trajace ceeeeoooo dan! A mozesh da banesh kad god hocesh... i znam da ce tamo biti gomila ljudi... cak i momak koji je predlozio okupljanje na z. stanici!

;D

evo i ja cu da dodjem mozda u pretnij neke Poljakinje ako se pojavi danas a ako se pojavi sutra onda ce da je smestim pa podjem kasnije.

Jeja je negde na NBG-u, u blokovima... a gde... ubi me...

;D

Nehruova ulica... negde kod doma zdravlja na NBG-u

ja sutra stizem u Bg negde oko 5 pa se nalazim sa Nerom kod Merkatora pa cemo u potragu...

za detalje 0638225765

ponesite neku klopicu ili pice... ipak devojci je rodjendan

;D