Jump to content

Featured Replies

Posted

Tražim društvo za povoljan aranžman na Skiatosu ali može i neko drugo ostrvo, nisam još rezervisala. Ne mogu da dočekam avgust, pa ovo pred-letovanje svake godine organizujem, ali ove godine ne mogu da nađem društvo. Imam 31 godinu i imam slobodne dane u ovom periodu i nemam sa kim da idem. U svakom slučaju bih volela da aranžman bude oko 200evra, ne više- a i puno bi bilo za maj...

• 3 weeks later...

U tom periodu malo koji (autobuski) aranzman kosta vise od 100 evra :). Sjajna prilika za lep i jeftin boravak na moru.

Iskreno, za ovu godinu jos nisam nista ni pocela da planiram, ali bi mi odgovaralo da tih deset dana malo "pobegnem" na more.

Istina, Skijatos je prelep, ali sam ga vec posecivala (i to dva puta: jednom bas u maju/junu, drugi put u drugoj polovini septembra) pa bih radje negde drugo. Dolazi li Krf u obzir?

Крф је најлепши у мају :)

Krf i jonska ostrva izuzev Zakintosa imaju hladne morske struje tako da je more hladnije krajem maja i pocetkom juna..kao i parga .. pocetkom juna najlepsi je Halkidiki zbog zaliva i manjih strujanja...i naravni Krit i dodekanidi kao i Peloponez..pozzz

• 2 weeks later...

I ja trazim drustvo za putovanje. Krf(Kavos) cena je oko 70 e, a ide se pocetkom juna.Ako je neko zainteresovan neka pise. Ja imam 29 god.

I ja trazim drustvo za putovanje. Krf(Kavos) cena je oko 70 e, a ide se pocetkom juna.Ako je neko zainteresovan neka pise. Ja imam 29 god.

Cao

Bio sam na Kavosu pre dve godine i nikad vise. Mesto je prava ruina. Gradska plaza nikakva. Ima jedna koja je ok ali se pesaci 4 km do nje. Tu je kafic majami, ako se ne varam... Jedino je centar nesto ok. Pijanih engleza koliko hocete. Postoje i bolja mesta od Kavosa.

Goodluck

Ja sam bila u Kasipoiu i bilo je ok za kupanje, ali nocni zivot je bio 0 . Cula sam i ja da je ludnica na Kavosu, ali se nadam da sada nece biti jer je sami pocetak sezone.

• 3 weeks later...

Cao!

Samo da pitam kako ide to dogovaranje? Ja sam takodje zainteresovana za Grcku pa ako ima zainteresovanih pisite da se uskladimo sa terminima.

Pozdrav

Edited by ddunja