Jump to content

Featured Replies

Nas dvojica-trojica bi najverovatnije u subotu krenuli kolima iz NS, delimo troškove i imaćemo 1-2 slobodna mesta, pa ako neko hoće sa nama, neka se javi :-)

Nas dvojica-trojica bi najverovatnije u subotu krenuli kolima iz NS, delimo troškove i imaćemo 1-2 slobodna mesta, pa ako neko hoće sa nama, neka se javi :)

E pozdrav! Nas dvoje (Maja i Bane) smo hteli kolima da krenemo iz Novog Sada u subotu. Htedoh da stavim na forum da imamo 3 mesta, kad ono neko već ide :) Da li možemo da vam se priključimo? Kada bi se vraćali?

Ćao ljudi,

Ispratio sam bio sve detalje oko penjanja i prijavio sam se na onoj stranici. Tek sad sam se i učlanio na forum )). Zanima me samo znate li da li postoji mogućnost pomeranja cele akcije i kada bismo bili obavešteni o tome? Pitam pre svega zbog vremenske prognoze, koja baš i ne obećava. Organizovao sam 5-6 ljudi pa da bih znao šta da im kažem, da li da uzimaju slobodan dan itd.

Nadam se da će ipak sve biti ok =)

Cao drugari, evo da dodam jos par stvari.

Ako nekom treba vreca ili podloska neka mi se javi, takodje ako neko nema svoj sator ja imam sator za troje pa moze kod mene, a mogu i drugi da mu obezbedim.

Ako nekom zatreba čeone lampe poneću par komada pa moze da pozajmi.

Što se samog sela Mravinjci tiče, u selu nema prodavnice da znate.

Zadnja prodavnica je 8 km pre selA i to je to.

• Author

Pitanje je sasvim na mestu. Ne možemo pomerati akciju jer imamo gomilu drugih stvari u ovom periodu, jedva smo i ovaj vikend nekako uspeli da uglavimo. 

Za poslednjih desetak godina, gotovo svake godine smo imali masovnu histeriju oko vremenske prognoze. U većini slučajeva je na kraju bilo okej vreme ili sitna kišica, a jednom je bio pljusak preko dana, ali se uveče razvedrilo pa je uspon bio odličan, premda smo svi već bili mokri a par šatora je poplavljeno. Ali to je bilo samo jednom za deset godina. Dešavalo se i da pola ljudi odustane zbog prognoze a na kraju ispadne savršeno vreme. Kiša je u proleće uvek prisutna kao mogućnost, ali mislim da je ponekad okej i malo rizikovati ako želimo da idemo u prirodu.

Kako iz Valjeva stici do sela  Mravinjci ili gde ce biti vec kamp?

Kostic, provericu sa nekim drugarima kada oni krecu i da li imaju mesta. Ja i Che i jos tri drugara dolazimo autom.Ja dolazim sam iz Beograda i kupim Che i jos tri drugara u Kraljevu i pravac padine Povlena :)

Da li znate mozda jos nekoga ko ide iz KV i kog dana vi krecete? Pretpostavljam da kod vas nema mesta... 

Bas tako Lazare, idemo u prirodu da napunimo baterije i da se druzimo, ako malo porosi kisa necemp se otopiti, daje dodatnu draz.

Inače dodao bih za one koji se dvoume da li da krenu zbog kondocije, da je ovo sasvim lagana tura, tako da su svi dobrodosli :)

Znaci nije potrebno nikakvo iskustvo u planinarenju, ovo je vise izlet da se svi lep druzimo i upoznamo u prirodi, okruzeni pozitivnom energiom. .

Vesna ja idem u petak, sa Kopaonika preko Kraljeva.

Che, do sela se stize lako.

Put iz Valjeva prema manastiru Lelic i Ćelije ( imaju putokazi po gradu) i samo se "drzi" taj put, vodi pravo u selo :)

Edited by Grof bez krune

Ukoliko neko kreće iz Novog Sada u subotu, imamo 3 slobodna mesta u kolima, delimo troškove...Ako ima zainteresovanih neka se javi :)

Vesna ja idem u petak, sa Kopaonika preko Kraljeva.

Che, do sela se stize lako.

Put iz Valjeva prema manastiru Lelic i Ćelije ( imaju putokazi po gradu) i samo se "drzi" taj put, vodi pravo u selo :)

Ima li jedno mesto za mene? Ako ima  u koliko kreces posto cu ja petak biti u Raski? 

Coz!

Krecemo iz Kragujevca u subotu ujutru, imamo dva mesta, delimo troskove.

A ja nastavljam u nedelju do Bg-a pa ako neko ima 1 mesto za mene u povratku da se ukljucim.

Ukoliko neko kreće iz Novog Sada u subotu, imamo 3 slobodna mesta u kolima, delimo troškove...Ako ima zainteresovanih neka se javi :)

evo ja se prijavljujem...ako ima jos mesta,kul!

Coz!

Krecemo iz Kragujevca u subotu ujutru, imamo dva mesta, delimo troskove.

Pozdrav svima!  :spot:

Visnjevska, ja bih vam se priključio. :spot:

Predlog za voz:

Beovoz 15:57-18:00

Voz 16:10-18:20

Nas ima 6oro za sada, i trenutno pregovaramo dokle ko ima obaveza u petak pa da znamo kad ce da krecemo :)

Pozdrav! Htela sam vas pitati kada i  kako se vi vracate u nedelju u Beograd? :)

Lepidedronka, ja bih rado ali radno vreme mi ne dozvoljava.

Više mi odgovara polazak s grupom koja kreće u subotu, ako ona uopšte postoji. :)

Ima li zainteresovanih? Nas troje dolazimo iz Niša u Beograd u  subotu ujutru oko 9h i planiramo da uhvatimo prvi voz do Valjeva...

Pozdrav...

Pozdrav Punkrug, ima mesta :)

Joj, je l ima mesto u kolima i za mene iz NS? :)

Treba mi i mesto u šatoru ako neko ima! Khm? 

Vreću za spavanje bar imam! :)