Jump to content

Featured Replies

Pozdrav svima!  :spot:

Visnjevska, ja bih vam se priključio. :spot:

E samo da utvrdimo idu li def., posto ja ne vozim, a oni su danas malo napravili frku oko mogucih "mokrih satora" <_<

Edited by Visnjevska

Drugari, ja bih krenula iz NS u subotu ujutro... Ima li neko mesta u kolima? Ride-share? :)

Ako kola ne idu, možemo i bus/v

ja sam solo bez prevoza..bilo kako moze...hm?

ja sam solo bez prevoza..bilo kako moze...hm?

u subotu u 10:35 krece grupica (mislim desetak ljudi) iz Beograda...

u subotu u 10:35 krece grupica (mislim desetak ljudi) iz Beograda...

oh,hvala!kako dalje kontate?

razmisljam da krenem autom iz nsa ako nadjem jos nekoga da delimo troskove

E samo da utvrdimo idu li def., posto ja ne vozim, a oni su danas malo napravili frku oko mogucih "mokrih satora" <_<

Ćao,

šta ste odlučili, jel idete sutra?

oh,hvala!kako dalje kontate?

razmisljam da krenem autom iz nsa ako nadjem jos nekoga da delimo troskove

hej hej mi nismo danas krenuli zbog najavljene oluje, hocete ici vozom u 10:35? ima nas 6oro mozda vam se prikljucimo mada smo se raspitali i povratna bus studentska je 720 sto nije lose, doduse voz je u jednom pravcu 380 dinara, ali moze da se kupi grupna :)

hej hej mi nismo danas krenuli zbog najavljene oluje, hocete ici vozom u 10:35? ima nas 6oro mozda vam se prikljucimo mada smo se raspitali i povratna bus studentska je 720 sto nije lose, doduse voz je u jednom pravcu 380 dinara, ali moze da se kupi grupna :)

Hvala celoj ekipi i organizatorima na fantasticnom druzenju!

Zaista sjajno, vidimo se i iduce godine Zoran (glavni piroman ) ;)

Hvala i od mene puno, sjajno je bilo sve, super ljudi, zezanje....

Zoki, ljubo, ebaste mu kevu s'vatru :P:D

Nemanja, black hat

Edited by sektor12

Pre svega želim da se zahvalim svima na prelepom druženju, fenomenalan vikend, bolji nije mogao biti, a i to malo kišice je samo pojačalo svu draž :)

Drago mi je da sam napokon upoznao "stubove" ovog kluba, fenomenalni ljudi, prosto rečeno :)

Nadam se da se vidimo uskoro ponovo na nekom ovakvom skupu :)

Pozdrav od Grofa bez krune, za bolje upucene Ivan :)

I evo samo za Ninu smajlica koliko joj volja, posto me je kritikovala da mi postovi izgledaju suvise ozbiljno :):):):)

Edited by Grof bez krune

Evo i ja da se javim, Mawaheb i ja stigosmo kući, kiša nas je pratila samo svih 125 kilometara koliko smo prešli u povratku, nažalost nismo išli na planinarenje, baš smo se loše opremili pa nam je šator prokišnjavao, nakvasismo se muški itd. itd. ali sve u svemu, bilo je divno, priroda je prelepa, upoznao sam par baš super ljudi i takoc. :pivoooo:

Pozdrav,

Andreja (dečko u pogrešnoj obući)

Hvala svima, bilo je super uprkos kratkotrajnoj kišici, mada je to i tako bilo kad smo bili u šatorima :) A bilo je i sunca! :D I posebno hvala Ivanu aka Grofu bez krune i njegovom drugu "štapu bez strune" koji su bezbedno sve odveli do vrha i nazad, bez vas nikad ne bismo našli put kroz onu šumu :) I iako nije ovde, moram pomenuti i lovca Đuru koji nas je počastio kobasicom od divljači i đurovačom :D

Aya, a ono ti je bila jedina obuća?! Ja sam bio ubeđen da imaš druge cipele tu negde u rezervi :D

Sledeći put nema pakovanja na brzaka (spakovao sam cipele ali sam zaboravio da ih ponesem :banana:  ), ovo mi je bilo prvo okupljanje tog tipa, sledeći put će biti bolje :D

А каква обућа је потребна и какву си понео? Ја већ пар година прикупљам информације за то планинарење...

Bravo za "Grofa" i "Stapa" ~ drugarcine moje!!!!

@Lazar, 

Bravo za fotku.....Koliko varnica toliko novih putovanja i nekih dobrih ljudi:)

I izvinjavam se što je cela ekipa pred vrh morala da sačeka Ninu i mene, jer smo se gubili po magli. :)

E, ali zato sa mnom niste imali nikakvih problema. Prespavao celu noć u šatoru k'o zaklan. Niti sam čuo alarm, niti vas kada ste kretali. Kažu da je padala i kiša.  zvizhd

Ko mi je kriv kad hoću biciklom u planine. :biggrin:

Tibore, bilo je zanimljivo kada smo se vratili do crkvice svi su bili unutra, zanimljiv prizor, svi u crkvici tri puta tri :)

Hvala na bedzu :)

Edited by Grof bez krune

Hvala svima, bilo je super uprkos kratkotrajnoj kišici, mada je to i tako bilo kad smo bili u šatorima :) A bilo je i sunca! :D I posebno hvala Ivanu aka Grofu bez krune i njegovom drugu "štapu bez strune" koji su bezbedno sve odveli do vrha i nazad, bez vas nikad ne bismo našli put kroz onu šumu :) I iako nije ovde, moram pomenuti i lovca Đuru koji nas je počastio kobasicom od divljači i đurovačom :D

Aya, a ono ti je bila jedina obuća?! Ja sam bio ubeđen da imaš druge cipele tu negde u rezervi :D

Zahvaljujem se vama na poverenju da nas sledite :)

Mada, po onoj magli mogli smo i mi da promasimo, nista nije bilo iskljuceno, vidljivost do vrha nosa :(:) :)