Jump to content

Featured Replies

Za Japance naravno, ali ko je zreo za zenidbu/udaju i nadje japanskog partnera, vazi se i za njega. Sto ne bi trebao da bude nemoguc poduhvat s obzirom da je broj samaca u Japanu ogroman. Po dolasku se dobija viza na tri meseca koja se moze lako produzavati tako sto odete u Juznu Koreju pa se vratite. Najvaznija kvalifikacija je volja da se nauci jezik. 

Edited by noskich

• 2 weeks later...

Zadnji post koji sam procitao je clanak B92 o vulkanskim ostrvima, (stvarno ima dosta postova ljudi koji zele da pomognu) moje misljenje o clanku gde se daju pare za doseljavanje je da ces tamo da radis poljoprivredu :) Ne daju ti oni tele za dzabe :D Dali bi ti Toyotu ako su mislili da ces da se zezas tamo, a znam da bi ti izabrao shimano biciklu :D
Pitao si za luke Evropa - Amerika. Retko ko to moze da ti kaze, pokusaj na google.
Zaputis se na put i uzivas, ali ne ocekuj pomoc od drugih, jednostavno moras da se boris za sebe, svi mi smo ponekad ocajni i u depresiji i tuzni i u problemima. (Sto li pridikujem samo pogorsavam situaciju)
Zivot moze da bude super svaki dan, cim odredis svoje ciljeve.
Druze, nemoj da si lenj, i to mislim u svakom pogledu, za par minuta sam ti nasao ovo.

http://www.bj-euros.com/index.php?c=msg&ts=en_Travel idi studiraj kineski i nek ti placaju stan i hranu, ili odaberi rad pa nek ti placaju stan hranu i jos da ti daju platu. 
Ne moras da se zadrzis ceo zivot tamo, ali dovoljno dok ne kupis novo biciklo :D
Ovaj forum je pun informacija, ali koliko vidim tebi treba podrska ljudi, a kao i sto sam vidis, niko nema zle namere, vec ti svi izlaze u susret vrednim informacijama. Kao sto smo ti nasli korisne linkove, mislim da ako se potrudis mozes sam da nadjes online posao gde god pozelis da se skrasis na neko vreme. 
Sa srecom i veselo pedalanje ti zelim :) ako se zadesis u Chongqing-u jav' se :) 

• 9 months later...

Mozda je od tog silnog pesimizma skratio sebi muke.

...umesto da uzme i uradi nesto po tom pitanju.

Ne bi me cudilo da mu se plan u medjuvremenu izmenio jos sto puta.A jos manje bi me cudilo da se javi i kaze "E,ostao sam u Srbiji ipak,necu se ubiti".

• 8 months later...

I sta je bilo na kraju sa Djaretom? Da li se javio nekome na pp? Jeli napustio Srbiju i dokle je stigao sa planom zna li neko?

Forum nije film pa da se zna kraj, bojim se. Forum je više kao dobra knjiga koja ostavlja kraj nedorečenim i svaki čitalac mora da zamisli svoj. Čak i ne znamo da li je Djaree stvaran ili izmišljen lik...

Hahapa dobro... iz postova koje sam gore procitao shvatio sam da je Djare odratao i razveden covjek koji ima djecu a ne odbjegli tinejdzer od kuce koji se zavadio sa roditeljima... Mislio sam da je otisao mozda na taj put bez povratka u Srbiju. Posto je ovo putnicki forum imam zelju da citam o njegovim putesestvijama kroz prizmu njegove porodicne situacije. A nije nista vise pisao pa pomislih da se javio mozda nekome od forumasa. Mozda je covek samo napustio ovaj sajt... i danas uziva u Montevideu,Santjagu ili Buenos Ajresu :smile:  Kako god... Bila je zanimljiva tema. Jako :smile:

Edited by Duya
-viskovi

• 9 months later...

Iako vecina prica da je lako otici, nije. Oni koji to kazu, lazu. Ali nekima je to jedina mogucnost. Tebi zelim puno srece i zdravlja u zivotu i neka ti je Bog ili Alah ili bilo sta u sta verujes u pomoci. Moj ti je savet da pre odlaska naucis spanski ili portugalski (zavisi od zemlje). Iz iskustva ti kazem da su male sanse da dobijes bilo kakvu pomoc u Evropi, dok u J. Americi imas velike. Srecno

On 14.4.2015. at 6:41 PM, sofra said:

Svako svoju sreću traži, a eto mene zanima zašto misliš da je u Urugvaju ili Argentini po kriterijumima koje si naveo bolje nego u Srbiji? U svakom slučaju, želim ti sreću  :mah:

Zbog mentaliteta ljudi. Uporedi Srbe i Argentince. Sve ce ti biti jasno.:biggrin: