Jump to content

Featured Replies

Posted

Tražim saputnicu ili saputnika za prvi maj na staroj planini Relax, mir , priroda, šetnje sva tri dana ..

Uslov je da nema više do 32 godine .

Ima još malo mesta, javite se u inbox za detalje, što pre

Cena aranžmana : 7500 dinara
Aranžman obuhvata 3 prenoćišta +organizovane šetnje+ 3×3 obroka:doručak, užinu i večeru)
Cena je bazirana na pretpostavci da svaki krevet u smeštajnoj jedinici treba biti popunjen.
U cenu nije uračunat prevoz.

Aranžman počinje 30.04.2015, polaskom iz bg u popodnevnim časovima, povratak je u nedelju 3.maja 2015. u popodnevnim časovima...
Izmeni poruku

Uslov je da nema više do 32 godine .

Je l to zato što je Isus umro sa 33? Ili te samo brojevi do 32 smiruju? 

Za taj novac mogu otici na Bobotov Kuk ispeti ga i vratiti se kuci u centralnu Srbiju.

• Author

Ljudi nemo te ici u off topic.

Znači neka se javljaljaju ljudi koji zele da idu...

Sve je transparentno nema laži nema prevare i sve je organizovano turistički vodič, smeštaj, tri obroka, setnjwe sa profesionalnim vodičem..itd

Lazare, i ja sam u prvi mah to pomislila, ali me onda zbunilo ovo za 32 godine... Msm, nekako mi malo diskriminatorski zvuči :)

Ovo je ponuda nekog udruženja što se reklamira na Facebook-u. Meni deluje da je to koncipirano tako da možeš ići i sam tako da bez brige i ako nikog ne nađeš, naročito ako si Hrabri Vuk :)

Ovo je ponuda nekog udruženja što se reklamira na Facebook-u. Meni deluje da je to koncipirano tako da možeš ići i sam tako da bez brige i ako nikog ne nađeš, naročito ako si Hrabri Vuk :)

U planinu se nikada ne ide sam, ide minimalno troje, to je pravilo ali neka. Da je  planinarsko udruzenje, ovo je preskupo, ovo je neki vodic licencirani koji zeli da nakupi lovu  a pitaj Boga gde je sve postavio ovaj oglas.

Edited by Che

Ljudi nemo te ici u off topic.

Znači neka se javljaljaju ljudi koji zele da idu...

Sve je transparentno nema laži nema prevare i sve je organizovano turistički vodič, smeštaj, tri obroka, setnjwe sa profesionalnim vodičem..itd

Koliko kostaju usluge tog vodica?

Vodici ne naplacuju svoje usluge JAVNO  govorim o planinarskim vodicima, vec su tu da vode akcije planinarskih udruzenja!!!!!!!!!!!!!!!

KOji vrh se penje na Staroj planini?

Edited by Che