Jump to content

Featured Replies

Evo samo da još malo pojasnim.

Dobije se 20 dolara (18 eur) kada te neko pozove, i to možeš da iskoristiš prilikom prve rezervcije, ali samo ako je ona u iznosu višem od valjda 60 eur)

Onaj ko te je pozvao ne dobije automatski nagradu, već tek kada ti hostuješ (u tom slučaju dobije se 70 eur), ili kada ti napraviš svoju prvu rezervaciju (onda taj koji te je pozvao dobije koliko i ti - 18eur)

On 11/2/2015 at 7:19 AM, TARA70 said:

utisak se valjda pise nakon boravka,pa ako si tamo upoznao nekog"manijaka" :spot: obavestices narednog potencijalnog hosta....

ne znam  da li si citala temu od pocetka, neko nudi da napises utisak iako nisi bio tamo.......na to sam se nadovezala

On 11/2/2015 at 9:49 AM, BilliV said:

ne znam  da li si citala temu od pocetka, neko nudi da napises utisak iako nisi bio tamo.......na to sam se nadovezala

da procitala sam ali sam pogresno protumacila ::crazy: ,izvini  flowers::

• 4 weeks later...

Poslednjih dana im je sajt ocajan. Jako sporo ucitava, traje vecnost dok pretrazim ono sto me zanima. Toliko me iritira da vec polako odustajem uopste od ideje da ih koristim ponovo.

Da li je jos neko imao slicna iskustva ili se to samo meni desava?

Moguce da baguje flash ili tako nesto, ali i kod kuce i na poslu mi je isto, tako da ne bih rekao da je do kompjutera.

Zbog otkazanog leta na relaciji Tuzla-Oslo prinudjeni smo bili otkazati i smestaj koji smo uplatili preko Airbnb-a.Prijatno su me iznenadili sa povratom novca na racun koji su uplatili u roku od tri dana...

• 2 months later...

Ajde nek mi se javi u private neko ko bi hteo da mi posalje invite za Airbnb da mu dam mail,hvala unapred :)

• 3 weeks later...

Planiram da otvorim nalog na airbnb. Možeš da mi posaljes pozivnicu ako hoćeš. irenapanic_78@yahoo.com

Imamo već temu o iskustvima sa airbnb. Uzgred, treba napomenuti da taj kod važi jedino ukoliko je iznos cjelokupne rezervacije (ne računati airbnb naknade) minimum 69 EUR.

Edited by Duya
(Mod: prebačeno)

• 2 weeks later...

Vidim da neki stanodavci traže depozit.

Da li se to radi tako što rezervišu sredstva preko kartice?

Da, mada je i meni to malo nejasno. Ranije sam dobijala obavijestenja kada se taj iznos za depozit skine sa racuna, a sada, u stanovima u kojima smo bili, iako pise da je potreban depozit, nista nije skinuto (pa vraceno). 

Mozda je na domacinu da to uradi, pa zaboravi ili odluci da za neku osobu ne primijeni to pravilo. Lijena sam da istrazujem, mada vjerovatno pise sve na sajtu. 

hvala.

kopao sam ja po sajtu ali nisam našao.:)

p.s. Da li ima neko da preporuči domaćine u Moskvi i St. Petersburgu?

• 5 months later...

Ako neko zeli  i ako je mogucnosti, voleo bih da mi posalje pozivnicu na email da bi smo oboje imali koristi od toga :smile: sto je mnogo bolje nego sada sam da pravim profil.

Posaljite mi privatnu poruku za email :smile:

Drustvo, treba mi hitno jedna infomacija. Posto nikada nisam koristio ovaj sajt, a pronasao sam smestaj koji mi odgovara, i domacin je potvrdio da postoji slobodan termin, zanima me kako sada ide placanje? Imam kreditnu karticu, i naravno na njoj su dinari. Da li ja sada mogu da platim, posto je cena u eurima? Kakva je procedura ukratko?

Uneses karticu na Airbnb-u, oni rezervisu pare, i ako bude sve ok (neko ne otkaze i sl) plate domacinu, samo nisam siguran da li njemu legnu pare kad dodjes ili kad odes, jedno od ta 2 svakako.

Sto se valute tice trebalo bi da banka automatski vrsi konverziju tako da to nije problem. Naravno potrebna ti je kartica koja moze da se koristi za placanje na internetu.

Ja sam skroz pomesao kartice... nemam tu internet karticu, vec samo ovu klasicnu Maestro, sa kojom podizem pare na bankomatu itd... pihh, steta... Da li znas koliko vremena treba za njeno izdavanje? Ili ako bih nasao nekog ko ima, da li bih mogao da nju iskoristim, ili mora biti bas moja zbog podataka?

Edited by Alex5

Ja bez problema rezervisem smestaje sa karticom koja glasi na sestrino ime....

Nedavno sam vadila Visa electron karticu kod Banca Intesa, cekala sam oko 10 radnih dana. Takodje njihova Visa internet kartica se odskora placa oko 800 din, Visa electron je besplatna.

On 8/17/2016 at 7:40 PM, Alex5 said:

Da li znas koliko vremena treba za njeno izdavanje? Ili ako bih nasao nekog ko ima, da li bih mogao da nju iskoristim, ili mora biti bas moja zbog podataka?

Telenor banka izdaje karticu za max. 7 dana. Meni je stigla za 6, ako se dobro sjećam. 

Možeš da koristiš i tuđu karticu za plaćanje, ne mora da je tvoje ime i prezime na kartici.