Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svim putnicima! :) 

Mozda sam malo poranio, a mozda i nisam, sa ovim postom. Planiram putovanje po Rumuniji, Bugarskoj, Turskoj i onda nazad prema Grckoj i Makendoniji.Trajalo bi oko mesec dana, prevoz sa balkan flexi pass kartom koja je dosta jeftina, a mozemo malo i autostopa ubaciti cisto da bude zanimljivije, smestaj iskljucivo preko couchsurfinga.Vreme putovanja tj.polaska ne mogu jos tacno da znam ali planiram jedno od ova dva termina. Znaci ili od nekog 10.jula ili od kraja avgusta tj.pocetka septembra. Sve u svemu niskobudzetno putovanje. Nebitno mi je skroz da li je saputnik musko, zensko, stariji, mladji, celav, nizak, da li ima protezu, koji sampon koristi, da li slusa Mocarta, ali MORA da bude POZITIVAN i OPUSTEN. Posto glavni cilj mi je da na putovanju upoznam sto vise ljudi, cujem razne price, probam neku novu hranu i pica, da se provedem i da me vodi momenat! A da ne bih sad ispao nekulturan da se i ja malo predstavim. Zovem se Dejan imam 19 godina( znam mislili ste da sam bar malo stariji ali evo sad cu jos malo 20 :) ) i iz Novog Sada sam. Sebe uvek opisujem u tri reci avanturista, sanjar i romantik. Najvece strasti su mi putovanje, sport, muzika i sakupljanje kovanica iz citavog sveta. Mislim ima ih jos mnogo ali ove su ajmo reci glavne. Eto to bi bilo ukratko pa ako neko zeli da mi se pridruzi ili da neki zanimljiv savet u vezi ovih zemalja, sta probati ili cega se cuvati slobodno neka napise! VIdimo se! :)

• 3 weeks later...
  • Author

Pa to sam i ja mislio ali onda bih morao malo ranije krenuti ako hocu da stignem, a ne krajem avgusta-pocetkom septembra kao sto sam planirao. :D Videcu jos.