Jump to content

Featured Replies

Posted

Cao,

Ja sam iz Beograda, ali zivim u Tirani. Interesuje me da li neko planira da dolazi u Tiranu u neko skorije vreme, jer bi narucila knjigu (Bantustan), a posto ne moze da mi se posalje za Albaniju (moze, ali bi kostalo oko 2000 dinara), mislila sam ako neko dolazi, da mi ponese knjigu (i mozda jos par sitnica paket od roditelja :) ) pa navratite kod mene na rucak... :) Jel' neko za? Ja sam se sad vratila iz Beograda, i necu dolaziti sigurno jos 6 meseci...

Ne mogu nikoga da hostujem, ali mogu da vas vodam po gradu, ili odgovaram na sva pitanja koja Vas interesuju oko putovanja kroz zemlju, i u tom smislu da vam budem od logisticke pomoci vezano za posetu Albaniji...

• Author

Ako knjiga kojim (neverovatnim) slučajem bude gotova do nedelje (10. 5.) i bude mogla da se preuzme u Beogradu, ja ti je mogu poslati po koleginici koja u nedelju uveče putuje za Tiranu.

Panonski, HVALA! To bi bilo super! Ja sam navela od roditelja adresu na novom Beogradu, i oni bi se naravno nasli sa njom gde god joj odgovara da preuzme knjigu, sad jos samo kad bi se sve kockice poklopile da njima stigne knjiga do tad! *fingers crossed*

• Author

Zvao sam štampariju, kažu da tek sutra ili prekosutra mogu precizno da nam kažu kada će knjiga biti spremna. U svakom slučaju, bude li to do nedelje, potrudićemo se da stigne do panonskog odnosno njegove koleginice.

Lazare, da li hoces onda u privatnoj poruci da ti posaljem adresu na koju je trebala moja knjiga da ide, pa da je onda umesto mojim roditeljima posaljes panonskom (ukoliko je on saglasan) pa da je on da koleginici, ili 

Panonski, da pitas koleginicu jel bi donela knjigu, pa ako bi, da je onda Lazar njoj posalje, (mozda bi tako bilo najjednostavnije jer je Panonski u NS-u a moji su u BGu)

ako sve ovo moze do subote da se zavrsi, a ako ne, nikom nista i onda da se posalje mojim roditeljima?

• Author

Inače, ja sam od petka popodne do nedelje popodne u Beogradu (tačnije u Rakovici), a tamo će biti i ta koleginica.

taman onda ako se otstampa knjiga, ne moramo da menjamo adresu dostave. ili pak da promenimo pa vama da se posalje? ok, sve cemo se dogovoriti kad dobijemo zeleno svetlo od lazara. superiska u svakom slucaju. a cime ti se bavi koleginica ako nije tajna? :)

• 3 weeks later...

ja sutra dolazim u tiranu, pa javi ako jos uvek treba
a i meni bi trebala pomoc nekoga ko zivi u tirani, pa eto prilike da se medjusobno pomognemo :)
naravno, ne uslovljavam
:D

• 3 weeks later...
  • Author

samo da odgovorim sa zakasnjenjem, ova tema se moze smatrati zavrsenom - knjigu sam dobila, i citam je, i super je. ako neko dolazi u ove krajeve, nek mi posalje poruku.