Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav, drugari, cesto koristim vas forum, i uvek sam do sada nalazio pomoc. Medjutim sada imam specificnu situaciju.

Stvar je sledeca, trebaju mi predlozi za povratak iz Berlina. u nedelju 06.07 za Beograd. Znaci sve dolazi u ozbir. Polazak moze odmah posle  ponoci da bude. Moze i kobinacije voz, bus, avion.. Bilo sta. Ja sam do sada nasao jedini avion preko zagreba, pa iz zagreba -  air srbija. To je nekih 20.000 ukupno. U bg bi oko 11h. Vreme dolaska i odgovara, ali imate li neki predlog za neku mozda jeftiniju varijantu. :)

ako se pitate sta ce mi ovo. Idem na finale LS, al mi zbog svadbe treba povratak sto pre :)

• 1 month later...

Za duplo manje para (ali i za duplo vise vremena) imas voz Berlin-Budimpesta (29 evra) + Budimpesta-BG (15 evra).

Takodje i Orange Ways bus Berlin-Budimpesta (45 evra),pa dalje na voz za BG.

Jeste li vi videli da je ovo pitao pre mesec i po dana i da je finale LŠ odavno prošlo :-D

Za duplo manje para (ali i za duplo vise vremena) imas voz Berlin-Budimpesta (29 evra) + Budimpesta-BG (15 evra).

Takodje i Orange Ways bus Berlin-Budimpesta (45 evra),pa dalje na voz za BG.

Koji voz je u pitanju za relaciju Berlin - Budimpešta? Najjeftinije što sam našla je 39 evra.

Hvala

Koji voz je u pitanju za relaciju Berlin - Budimpešta? Najjeftinije što sam našla je 39 evra.

Hvala

Zavisi za koje datume si gledala, mozda su njih prodane ove od 29e. Ta od 39e je Spezial, a ova od 29e ti je SparNight znaci za nocni :)

Hvala

Ja sam kartu kupio u Putniku na Terazijama. Vozna karta Budimpešta-Berlin 29 u jednom pravcu,58 povratna + povratna bg-budimpešta 26 € znači ukupno povratna 84€.

Interrail noćni voz iz Budimpešte je kretao oko 20h u Berlinu je bio oko 9 ili 10 ujutru. Policija ušla u Češkoj i negde oko Drezdena u Nemačkoj da proveri pasoše ali zato kondukteri ulaze na svaka 2 sata i bude ljude. Voz bio u relativno lošem stanju(mađarski je) jedva nešto bolji od naših vozova.

Dakle 14 sati od Budimpešte do Berlina i još 7-8 do Budimpešte sa nekoliko sati pauze i kad idete i u povratku. 

Ovo vam je opcija sa vozom.

Edited by djordje77

Kao sto je Ozyy80 rekao,nema uvek tih promo-karata,jer se one prve rasprodaju.

Koliko vidim,sve jeftinije karte su vec prodate za ceo jul i polovinu avgusta.Tek od 19. avgusta (u ovom trenutku) se mogu naci u ponudi karte po 29 evra po pravcu.