Jump to content

Featured Replies

Posted

Ne znam gde bih postavila ovo pitanje pa ako mu nije mesto ovde, neka ga administratori prebace gde misle da treba.

Da li neko u naredne 2-3 nedelje dolazi na Bali preko SIngapura? Naime, prijatelj u Singapuru uzeo je akcionu kamericu za mene (50 gr paketić) i bilo bi lepo da je imam pre nego što početkom jula odem u Timor-Leste.

Edited by Snezana011

Tesko ces ovde naci nekog. Preporucujem ti da probas na facebook-u u grupama "Singapurtjani" i "Couchsurfing Singapore"

• Author

Hvala, pokušaću i tamo. Probala sam u nekim grupama vezanim za Bali, ali bez uspeha. Imam ko če mi to doneti u avgustu ali sam ja tad na T-L-u pa bih mogla da preuzmem tek kad se vratim. 

Па боље да си наручила ту камерицу преко кинеских сајтова, ионако шаљу џабе. Мени је баш пре неки дан стигла камерица за ауто - нисам ништа платио ни царину ни порез. Безвезе си закомпликовала.

• Author
  On 6/1/2015 at 5:06 PM, daxy said:

Па боље да си наручила ту камерицу преко кинеских сајтова, ионако шаљу џабе. Мени је баш пре неки дан стигла камерица за ауто - нисам ништа платио ни царину ни порез. Безвезе си закомпликовала.

Ne, nisam mogla da naručim preko kineskih sajtova koji imaju besplatnu dostavu jer je isporuka od 29 do 60 dana a ja to moram da rešim u dve do tri nedelje pošto potom krećem dalje i nemam više stabilnu adresu.

Uz to, kineski sajtovi ne prodaju tu kamericu jer imaju svoje brendove koje nude. 

Tako da -- nebezvezno sam sve proverila i dobro razmotrila sve druge opcije pre nego što sam zamolila druga da je kupi za mene. 

Edited by Snezana011