Jump to content

Featured Replies

Posted

Veliki pozdrav svima, ujedno svaka pohvala na organizaciji foruma i sajta uopšte!

Naime, početkom jula krećem na dvomesečno putovanje sa početnom tačkom na Zlatarskom jezeru, dalje prema Herceg Novom, zatim Dubrovnik, Neum, hrvatskim primorjem sve do Istre sa dvonedeljnim boravkom u Rovinju. Nakon toga nastavak puta prema Trstu, Ljubljani, Beču, Bratislavi sve do Balatonfureda (sa obilaskom zapadnog dela jezera Balaton) i konačnim povratkom u Srbiju. Sve vreme biciklom sa dnevnim budžetom oko 10$, noćenje u kampovima, na divljaka, couchsurfing, etc. Otvoren sam za savete i priču sa svim ljudima otvorenog uma! Pozdrav! simple-smile.png 

Mozda bolje da postavis konkretna pitanja sta te zanima , siguran sam da ce se ljudi brze prikljuciti tako.

Inace lepa tura.

Edited by BladesEyeZ

• Author

Tačno! :)

Imate li savete vezane za kampove, dobar sajt sa cenama na pomenutoj ruti ili slično? Predlog da određeni deo zaobiđem? Bilo kakav savet u vezi kampovanja na divlje, gde je zabranjeno gde dozvoljeno? Prošle godine sam obišao jezero Balaton o kom imaju lepe brošure i kampovi su zaista povoljni, a biciklističke staze izvrsne. Da li da tako nešto očekujem i na hrvatskom primorju? Dobro će mi doći bilo kakva informacija (tema na forumu) vezana za papirologiju, debitne katrice, saveti za početnike i slično..

A ja ću svakako ću malo detaljnije prelistati forum :)

Veliki pozdrav svima, ujedno svaka pohvala na organizaciji foruma i sajta uopšte!

Naime, početkom jula krećem na dvomesečno putovanje sa početnom tačkom na Zlatarskom jezeru, dalje prema Herceg Novom, zatim Dubrovnik, Neum, hrvatskim primorjem sve do Istre sa dvonedeljnim boravkom u Rovinju. Nakon toga nastavak puta prema Trstu, Ljubljani, Beču, Bratislavi sve do Balatonfureda (sa obilaskom zapadnog dela jezera Balaton) i konačnim povratkom u Srbiju. Sve vreme biciklom sa dnevnim budžetom oko 10$, noćenje u kampovima, na divljaka, couchsurfing, etc. Otvoren sam za savete i priču sa svim ljudima otvorenog uma! Pozdrav! simple-smile.png 

Lepa ruta.

Ako tražiš kompanjona (ako sam dobro ukapirala?), možeš da postaviš 'oglas' i na sledećim forumima: Last minute i Forum na ex-Cikloberzi, takođe i na Freebikingu, a od inostranih foruma, najbolji su ti Warmshowers (inače, biciklistička verzija Couchsurfinga) i Crazyguyonabike

Što se kampovanja tiče, svugde po ex-Yu možeš da kampuješ na divlje, osim u nacionalnim parkovima. Mislim da ti najsvežije vesti za hrvatsku obalu može dati Hrvoje Jurić. Potraži ga ovde među članovima ili na FB-u, upravo je završio s velikom turom po celoj Hrvatskoj.

Srećno!

Edited by Snezana011