Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li moze avionom iz tog grada za Beograd. Valjda sam dobro ispisao ime grada. I koja bi bila cena najjeftinije avio karte.

Nemas direktni let iz Beograda za Kassel, cak mislim da Kassel ni nema aerodrom! Najblize bi ti bilo da ides ili za Frankfurt ili Dizeldrof, pa da vatas voz! Karta do Dizeldrofa i Frankfurta, povratna, ti je oko 200 eura..

@putnik77:ne bi bilo lose da se pre postavljanje teme bar okvirno raspitas o materiji ;)

(vezano za cinjenicu da Kassel nema aerodrom)

Slicno kao da pitas "Kako iz Praga prekookeanskim brodom za Beograd?" :)

Ali,srecom,ovde i na takva pitanja mozes da ocekujes pomoc i savete :pivoooo:

Nikako ti ne preporucujem da ides u Nemacku sa kartom u jednom pravcu. Pogotovo ako se odlucis za Wizz Air do Dortmunda... Maltretirace te kao blesavog, zato bolje kupi povratnu pa nek ti propadne nego da te maltertiraju bezveze. Wizz Air ti se najvise isplati ako volis da se vozis letecim GSP-om, pa onda idi vozom ili basom..

• Author

Koji je najblizi aerodrom od Kasela da li neko zna? Osoba koja bi dosla kod mene u goste u Srbiju,  doputovace u Nemacku iz Kazahstana kod familije, pa me pitala da se raspitam koliko bi otprilike kostala avio karta. Posle bi ona iz Srbije ponovo u Kz.  

Najbolja opcija bi bila, pretpostavljam, autobus do najblizeg aerodroma. Samo ne znam koji je najblizi i takoto..

Jel Dortmund sto Duya kaze?

Edited by putnik77

Pa 1) valjda umeš i sam da pogledaš u kartu i 2) nije bitno koji je najbliži, nego koji je najbliži iz kojeg možeš doleteti u Srbiju.

Dortmund jeste najbliži u smislu 2), a i Wizzair je jefina opcija, samo su autobuske veze s Kaselom kilave. Praktično nema nijedan ranojutarnji bus, pa bi najbolje bilo da ga odvezu do aerodroma:

http://www.fernbus24.de/bus-kassel-dortmund/

Frankfurt je tek nešto dalje (200 km), a odatle lete i AirSerbia i Lufthanza, više puta dnevno, naravno nešto je skuplje nego Wizzair. Donde su autobuske veze bolje, a ima čak i direktan voz iz Kasela do Aerodroma: https://goo.gl/maps/7zJLb

• Author

Ali,srecom,ovde i na takva pitanja mozes da ocekujes pomoc i savete :pivoooo:

Nisam ni sumnjao. Najbolji forum za putovanja na svetu za mene. pozzz

• 5 months later...