Jump to content

Featured Replies

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Super, lepo izgleda i lepo pišeš :)

možeš da čekneš putopise iz Maroka na putohleb.wordpress.com :)

• 2 weeks later...
  • Author

Super, lepo izgleda i lepo pišeš :)

možeš da čekneš putopise iz Maroka na putohleb.wordpress.com :)

Zapratila sam te, a ovih dana cu i procitati ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Pitanje za Svjetskog putnika, a vazi i za Majus...

Ako ste vec na ovom forumu, a pritom vec putovali na par destinacija, bilo bi lepo da u odredjenim temama pomazete ljudima sa odredjenim savetima...

Da li je moguce da je jedino bitno "ja, pa ja..." i sebe izreklamirati jednom u nedelju-dve?

P.S. Ne...verovatno ne krsite nijedno pravilo foruma...ali nekako...razumecete sigurno, samo je pitanje da li vas uopste briga...

Kad mogu drugi, zašto ne bi i ona? 

Pozdrav za sve, i uživajte!

Ne znam na sta i koga mislis, a ne volim igru pogadjanja u ovakvim stvarima...kazi sta mislis direktno...

Uglavnom, njih dvoje, dve, dvojica - samo bace link ka "sebi", a to nisam primetio da je slucaj sa drugima negde na forumu...prihvatam da sam mozda nesto promasio, mada pratim sve kao nezdrav (osim kineskih tema)...

Ne bi da etiketiram nikoga, jer bi time došao u situaciju da opet budem banovan...mada možda me i za ovo malo kazne! ;)

Generalno u tome što si izneo ima istine, ali i sa druge strane, mogli bi da se zapitamo gde je podrška za ove članove koji "bace link", ipak su ispoljili određeni trud a reakcija izostaje...

Pa koliki trud, tolika i reakcija. Nisam pratio ima li je na odredišnim blogovima.

Ovakav stil, što kaže Unique, nije zabranjen i drugi putnički sajtovi/blogovi jesu generalno dobrodošli; Majus i Putnik se jesu potrudili da tamo pruže informaciju. S druge strane, nije baš lepo ni da mi izigravamo SEO odskočnu dasku, dok autori ne doprinose baš diskusijama ovde.

• Author

Ćao ljudi! 

Slažem se sa svim što kažete i nije ok da ne učestvujem i u ostalim diskusijama, ali ću dati sličan odgovor kao i Putnik. Zaista sam voljna da pružim svaku informaciju kojom raspolažem, ali jednostavno nemam vremena da se više posvetim forumu od ovoga što sam do sada postavljala, dok sam za svako pitanje na raspolaganju. Iskreno, nisam ni stekla utisak da odvlačim pažnju svojim postovima, već smatram da koga zanima određena destinacija, posetiće blog. Pre nego što sam postavila prvi post, obratila sam se administratoru, koji me je uputio na ovu varijantu. Takođe, kao i Putnik, od ovoga nemam nikakvu finansijsku dobit ili tome slično, samo volim da pišem o onome što obiđem i da to podelima sa drugima kojima je potrebno. Ukoliko članovima foruma ovo ne odgovara, razumeću i ubuduće neću objavljivati.

Veliki pozdrav!

NAstavi sa pisanjem odlicno ti ide i neobaziri se na SEO strucnjake,zaludne i zavidne.Kod mene si u bookmarks baru.

• Author

NAstavi sa pisanjem odlicno ti ide i neobaziri se na SEO strucnjake,zaludne i zavidne.Kod mene si u bookmarks baru.

raqurs, veliko hvala na podršci! :)