Jump to content

Featured Replies

• Author

U tom slučaju, šaljem priču o Rimu, za sva dodatna pitanja, na raspolaganju sam.

Pozdrav :)

Rim

• 3 weeks later...

Generalno se slažem sa Unique i Duyom. Razumem da učestvovanje na forumima iziskuje vreme, ali stav "ja želim da podelim informacije ali na mom blogu" po meni odslikava nedovoljnu zainteresovanost da se informacije podele na vidljivom mestu. Što KP u odnosu na ove blogove svakako jeste. Mislim da je reč o nedostatku svesti o širem društvenom značaju, a on se ne može ostvarivati na ličnim putničkim blogovima, ma koliko da su čitani.

Iako i sama pišem blog, i to veoma vidljiv i čitan, ipak nalazim za shodno da svaku relevantnu informaciju delim i ovde, bilo u sklopu foruma, bilo u vidu nekih tekstova za naslovnicu, dopuna za sekciju Vize, i sl. Ipak je ovo platforma koja, ako ništa drugo, jeste jedini kompletan putnički servis koji imamo na balkanskom prostoru, Oni koji to ne osećaju kao svojevrsnu putničku odgovornost, nisu naravno za osudu, ali kroz ovakve polemike možda i promene stav ako uvide važnost ličnog doprinosa na ovakvom jednom mestu..

Inače, oba bloga su zanimljiva, čitljiva, tako da - podrška autorima za dalje pisanje  flowers::

Edited by panonski
drugi deo komentara prebačen u zasebnu temu u odeljku "o klubu"

Panopnski, upravo si demonstrirao najgore jednoumlje koje je moguće zamisliti. Izbrisao si najnormalniju sugestiju da se KP otvori za putopisce. Mislim da će moja nova objava na FB-u biti o ovome, a potrudiću se da i na ostalim dostupnim mestima objasnim šta rade botovi KP-a. Sramota!

• 2 weeks later...

Majus samo ti pisuckaj dalje.Iščitali smo i pratimo te. 

Svašta treba naći,iščeprkati i usvojiti sve što ti može koristiti. Pozdrav.