Jump to content

Featured Replies

Posted

Cestitam, Marinice!  clap  flowers::

Nadam se da ces brzo naci neki posao sa puuuuno odmora, kako bi mogla da dobijes vize i da putujes sto vise sa velikom platom koju ce ti davati!  ;D

Честитамоооооооо! :fool:

Сада си права  gent-ђа па ћемо те таквом и звати. :P

Нек ти даљи живот буде мед и млеко... :dance:

:cry22:

hvala svima ali ja... necccuuuuuuuuuuuuuuu

a sta sad da radim kad sam diplomirala?

:o

Nadam se da ces brzo naci neki posao sa puuuuno odmora, kako bi mogla da dobijes vize i da putujes sto vise sa velikom platom koju ce ti davati!  ;D

a gde ima takav posao? sem...  :hihi:

kako sta?  :D pa sad konachno nemash izgovor da ne uradish sve ono shto si htela...  i josh jednom, sve cestitke :) i neka je sa srecom

Hej nas par je bilo na odbrani i bilo je lepo i veselo u 'Marina' stilu....Pa ako vam treba bilo sta oko zivotnih osiguranja....Marina je tu.

Evo i ja da ti chestitam  :LOLLL:

da budem iskren i ja planiram u narednih nekoliko godina da diplomiram majke mi :pij:

hvala svima ali ja... necccuuuuuuuuuuuuuuu

a sta sad da radim kad sam diplomirala?

kako shta da odesh u vojsku, pa da se udash bogato, i nadjesh posao sa mnogo bolaovanja, odmora i drzavnih praznika :ll:

wow.. chestitam marina..

a posao ce sam od sebe.. polako.. odmaraj sad malo..

zasluzhila si

clap.gif' alt=':clap:'>

Bravo,bravoo,bravoooo.

Mislim sta reci,nego srecno u daljem zivotu i iskoristi taj papiric pametno,ako je to moguce u ovoj drzavi.

A za putovanja ne brini,ima puno mesta na koja se moze otici,samo je pitanje hoces li dobiti odmor,platu,vizu....  :(