Jump to content

Featured Replies

Posted

Putovanje: Makedonija, Grcka, Turska pa nazad Bugarska, Rumunija (Balkan Flexi Pass)

Trajanje putovanja: od 15. avgusta ili tamo negde od 25.avgusta u trajanju od mesec dana- tacnije dok nam ne ponestane para :)

Pozdrav svim strastvenim putnicima, ja sam Dejan iz Novog Sada i posto ne mogu dugo ostati kuci jer me put uvek zove, planirao sam napraviti jedno putovanje prvenstveno da istrazim Tursku, a kad vec ima toliko drzava na putu do nje, steta ih je zaobici i bar malo ne osetiti i i isprobati neke stvari. Putovanje nije agencijsko i niskobudzetno je. Najskuplje sto bi kostalo jeste ta karta za voz Balkan Flexi Pass koja kosta oko 100 e ali zato traje mesec dana i mozemo se vozati sa njom po celom Balkanu i Turskoj tako da smo prevoz obezbedili u potpunosti, ali ja sam i da se bar par puta ubaci autostop jer sam isprobao to pre nekih par meseci kad sam stopirao do Zagreba i bilo je odlicno! Smestaj bi bio iskljucivo preko couchsurfinga jer imam strasno dobra iskustva i ne nameravam uopste ikad vise traziti smestaj u hotelu ili hostelu. Trebalo bi uglavnom nesto novca za pivo, malo hrane i po koji suvenir, a koliko je vama za to potrebno vi sami procenite (Meni 150 e +100 e za voznu kartu). Voleo bih da se krene nesto ranije tipa 15. zbog posete putnickoj kuci u Atini, ali sve zavisi kako se dogovorimo. Nije mi bitno koliko nas ide niti da li je osoba musko, zensko, starija mladja, jedino je bitno da je otvorenog duha da voli da uziva ( verujte mi mnogi ne vole! :) ) da je pozitivna i da je spremna na nezaboravno putovanje i avanturu! Vreme je fleksibilno sa tim da ne mogu krenuti pre 15. avgusta. Ukoliko ce neko vec u tom periodu da bude u nekim od drzava ili gradova kroz koje cu proci nek se javi pa se mozemo naci i otici na pivo, a ako neko ima neki savet za mene sta videti, sta ne videti, sta probati, a sta zaobici nek mi pise na mejl slobodno ili ostavi poruku! Za sve ostale informacije posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom....HAAA NE! vec se obratite meni preko mejla ili ovde preko poruke :)Eto toliko od mene. Pozdrav svima :)

[email protected]