Jump to content

Featured Replies

Pozdrav!

Trazimo zainteresovane saputnike koji su iskusni vozaci za letovanje na Jonskim ostrvima, 1.avgust 10-15 dana, datumi mogu biti malo fleksibilni. Otvoreni smo za sve predloge gde i koliko provesti vremena, naravno za deljenje troskova rent a car-a, ili ako bi se islo kolima. Zainteresovani smo za prirodu, pre svega lepe plaze ali otvoreni i za druge predloge. Ima nas dvoje :)

Pozdrav.

Zanimljivo deluje,ja sam npr iskusan vozač..ali mogu tek od 10-11.08.Imam i auto...i znači 4 mesta prazna...a bio sam na krfu...prelepo je

Pozdrav.

Zanimljivo deluje,ja sam npr iskusan vozač..ali mogu tek od 10-11.08.Imam i auto...i znači 4 mesta prazna...a bio sam na krfu...prelepo je

Ne znam koliko Vas se skupilo. Nisam vozač ali sam vrlo zainteresovana.

Drugar sa kojim sam trebao da idem na more se razboleo.

Soba placena,dvokrevetna,jedan krevet meni,drugi prazan,mogu da se razdvoje,net,kuhinja,klima,tv,80m od plaze.

Treba samo da imate pare za klopu 100eu i ako moze da ste zensko,godine ne bitne.

Stevan Milosavljevic 30. januar 1982.Kraljevo.Sve moze:plaza,izlasci,muzeji,ako ih tamo uopste ima.kako god.tel 0642418508,mail [email protected] sam od 02 pa jos 240 sati,ako ima neko zaiteresovan nek se javi da ne venem ko cvet sam na moru. :mah:

Da li postoji neko ko je zainteresovan da provede odmor sa mladim parom (ja imam 24, moj decko 32)...Kola ili autobus svejedno je, bitno mi je da nadjemo neki dobar smestaj preko Bookinga ili air b'n'b-a.Ko je zainteresovan nek se javi :))))

Ako ne jul, moze i septembar ;)

Edited by ivana_n

Jel ima zainteresovanih da napravimo neku lepu ekipicu za letovanje krajem jula/pocetkom avgusta (termin je fleksibilan...10ak dana pre ili kasnije). Oko destinacije takodje mozemo da se dogovorimo. Pozeljno bi bilo neko ostrvo ili party destinacija mada je sve stvar zajednickog dogovora :)

Pazi ovako, sa drugarom krecem 10. jula na jedno putesestvije po Grckoj. Idemo sledecu rutu: Solun-Vergina-Meteori-Delfi-Atina-Sofija-Beograd. Sveta Gora dolazi u obzir, mada jos uvek nismo sigurni kako da je uklopimo. Pretpostavljam da je more aktuelno, ali mi smo se odlucili da posetimo sto vise UNESCO bastine. Uzecemo Balkan Flexipass i lagano. Cekamo jos ljude da nam se jave na couchsurfingu za smestaj u Solunu, a u Atini racunamo na putnicku kucu (vec smo poslali prijavu). Ako je neko zainteresovan za ovo, moze da me kontaktira, primamo svakoga u drustvo. :) I ako neko zna neki rent a car koji ima neke pristupacne cene (recimo za 20e dan :D ), bilo bi dobro da nam kaze, jer je prevoz u predelu izmedju Soluna i Atine, malo zamrsen.

Ne znam koliko Vas se skupilo. Nisam vozač ali sam vrlo zainteresovana.

Pa hajde da se prebrojimo[emoji1]

Hvala svima koji su me kontaktirali u inbox, našla sam ekipu i putujem uskoro...........svima želim lepo letovanje i sjajan provod:)

Pošto je na forumu nedavno otvoreno desetak tema koje su vezane za letovanje u Grčkoj, sada ćemo ih sve objediniti ovde i tu ćemo dodavati sve nove poruke na ovu temu, da ne bismo preplavili forum sličnim pitanjima. :)

Cao svima! Imam 25 godina, zaposlena sam, i planiram letovanje negde u Grckoj, u Avgustu. Otvorena sam za sve predloge sto se destinacija tice. Vise sam da to bude neka jeftinija varijanta, posto za kasnije planiram neka druga putovanja. Elem, devojka sam, i radije bih putovala sa jos jednom ili 2, 3 devojke, kako se izorganizujemo. Planirala sam da to bude negde 17.avgust, ali i to moze da bude stvar dogovora.

Za vise informacija, pisite :)

Zainteresovana sam za letovanje. Samo sto bi meni  najvise odgovaralo letovanje pocetkom avgusta. Student sam, pa zbog septembarskog ispitnog roka.

Jel putuje ko iz Srbije pocetkom avgusta u Grcku? Isao bih do "Putnicke kuce" oko 03. avgusta, a zatim ako bude bilo sve uredu i po planu, i do nekih ostrva okolo.

Nosim kucacu masinu. Pisem. Studija, Ciljevi: Grcka lirika; Univerzalni jezik; Nesispitani predeli; Ljudi;

Hvala :-)

Cao,meni odgovara period od 17,18 avgusta... Da li si mozda npr. za Neos Marmaras?

pozdrav svima, koliko vas ima!
Planiram sa devojkom na Kefaloniju sledece subote, tj 11. jula. Vozio bih do tamo, relativno sam iskusan vozac, od 2007. vozim aktivno.

Da li ima zainteresovanih, da podelimo troskove puta?

Isao bi busom. Za voz ne znam. Jos uvek se nisam raspitivao sta i kako u vezi busa. (Ma bre najnormalnije i opusteno putovanje do tamo. Ne bi da se upustam u svakojake avanture, jer mi treba odmor). :-) 

Evo da i ja prijavim da idem autom krajem jula ka Jonskom moru (Krf, Lefkada..?). Mozda jedan dan i noc stanem u Ohridu. U Grckoj bih obisao nekoliko mesta po nekoliko dana. Ako neko hoce sa mnom ili ima predloge neka javi.

Trazim prijateljicu/partnerku ;-)  od ca.30 do 50 godna za letovanje.

Fleksibilan termin za polazak kraj Jula pa sve do sredine Avgusta; 

Opustena, ne-hekticna, chill-out varijanta sa finom i kulturnom partnerkom, idemo tamo gde mirisu borovi i oseca se miris moshusa,  na pr. Grcka /Sitonija ili negde drugde.

Trajanje: 5 i vishe dana,( po dogovoru).

Bez jurnjave i nocnog urnebesa, dozvoljeno samo slusanje Lounge music, a moze i spavanje koliko hocete, apartman, hotel ili slicno na licu mesta, kolima trazimo lepe plaze i uvale za kupanje.

Romantika, paznja i sigurnost sa moje strane zagarantovani.

Pozeljno licno upoznavanje;

(i da ne zaboravim, a neko je vec spomenuo) mala napomena:  dame od 50+ godina  dolaze u obzir ukoliko mogu da urade 20 trbusnjaka  ;-).

Guest
This topic is now closed to further replies.