July 8, 20159 yr Ninap90,da li si nasla nekog za putovanje?? Meni taj period odgovara... Ne znam pp da ti posaljem,kako to ide?
July 8, 20159 yr Megelano, meni bi bas Sitonija bila najdraza- Neos Marmaras,mada jos stosta moze doci u obzir... Najzgodnije bi mi bilo oko polovine avgusta 10-ak dana... Kako jos mozemo da se cujemo? Pozdrav!
July 8, 20159 yr Ninap90,da li si nasla nekog za putovanje?? Meni taj period odgovara... Ne znam pp da ti posaljem,kako to ide?Privatna poruka može da se pošalje tako što nađeš Nininu poruku na prethodnoj strani ove teme, pa klikneš na njen nadimak (Ninap90) i onda u gornjoj polovini ekrana nađeš dugme "Send me a message".
July 8, 20159 yr Pozdav svima,natrčah na ovaj forum tražeći ponude za letovanje za solere. Ali ovo mi se učinilo kao bolja opcija. Odgovaralo bi mi društvo jedne ženske osobe (samo zato što bi mi bilo užasno neprijatno da letujem sa muškarcem, mada ne znam zbog čega), ili veće ekipe nebitnih godina i pola...Slobodan sam od 15.07. do 05.08.Ukratko o meni: 36 godina, pristojan, obrazovan, zaposlen, pristojnog izgleda...P.S. Veoma sam iskusan vozač
July 9, 20159 yr Evo da i ja prijavim da idem autom krajem jula ka Jonskom moru (Krf, Lefkada..?). Mozda jedan dan i noc stanem u Ohridu. U Grckoj bih obisao nekoliko mesta po nekoliko dana. Ako neko hoce sa mnom ili ima predloge neka javi.Samo da dodam da sam i ja iskusan vozac (vidim da se to ovde ceni) i da kod mene u autu imate i bombone (naravno za dzabe).
July 9, 20159 yr Imam predlog - što se vas dvojica ne biste lepo upoznali, pa ako to dobro prođe, a vidim da vam odgovara isti termin, ne odete na more zajedno? Taman možete da se smenjujete u vožnji pošto ste obojica iskusni vozači
July 9, 20159 yr Neko zainteresovan?Najvise zbog podele troskova. Bez ikakvih obaveza i popunjavanja vremena.Planiram mali obilazak ostrva i Atinu na jedan dan... Imam 42g. :mah: Jaco, javi se, vrsnjakinje smo, imam odmor pod 21. avgusta.Natasa
July 11, 20159 yr Pa hajde da se prebrojimo[emoji1]I dalje zainteresovana... Zainteresovana i za grčka ostrva: Kos, Rodos, Karpathos,.... 10-15 dana početak avgusta
July 12, 20159 yr Cao ljudiOdmah na pocetku da naglasim da ova ponuda vazi samo za dve devojke (drugarice), a cak i ne morate da se poznajete20 jula planiram sa drustvom da krenemo na LEFKADU, krecemo sa dva automobila. U jednom su mi drugari sa devojkama a u drugom smo drugarica i ja. Kako bi smanjili troskove puta potrebne su nam jos dve devojke.Drugari su jos pre dva meseca nasli smestaj za njih cetvoro, pa bi nas drugo cetvoro tamo na licu mesta trazili, zajedno ili odvojeno sasvim svejedno.Ko je zainteresovan neka kucka za dogovor..
July 12, 20159 yr Pozdrav,da li ima neka zainteresovana devojka, a mogu i dve za letovanje na Egini pocetkom avgusta?
July 13, 20159 yr Neko za Halkidiki(Kasandra) ,sto vise ljudi to bolje zbog cene.Za svaki sam dogovor,kontaktirajte me,pa cemo videti.Nikola87. god iz Bg-a https://www.facebook.com/Nikola.DZ.Jovanovic
July 14, 20159 yr Trazim drustvo za more u avgustu,Grcka mesto i nije toliko bitno otvorena sam za predloge imam 22godine prijala bi mi osoba koja voli da izlazi da se provodi koja je aktivna u nocnom zivotu ali isto tako plaza suncanje i more nece biti zapostavljeni [emoji5] pa ako se pronalazis ili ponalazite javite se .
July 15, 20159 yr Pozdrav svima. Krf, 31.jul -11.avg, doplatio za jednokrevetnu ND. Ukoliko nekome odgovara taj termin, postoji mogucnost da bude dvokrevetna, 189e po osobi.Inbox.
July 15, 20159 yr Pozdrav svima. Krf, 31.jul -11.avg, doplatio za jednokrevetnu ND. Ukoliko nekome odgovara taj termin, postoji mogucnost da bude dvokrevetna, 189e po osobi.Inbox.Pozdrav, da li možeš precizirati koja agencija, i koje mesto na Krfu?...Zainteresovan sam...Inače planirao sam malo ranije da krenem, ali ako nista ne nađem može i ovo.
July 15, 20159 yr Ima li neka devojka zainteresovana za neko ostrvo busom, oko 11 ili 12. avgusta? Otvorena za sve vrste dogovora. Imam 30 godina.
July 16, 20159 yr Pozdrav, da li možeš precizirati koja agencija, i koje mesto na Krfu?...Zainteresovan sam...Inače planirao sam malo ranije da krenem, ali ako nista ne nađem može i ovo.Gouvia, Argus, hotel**
July 17, 20159 yr Pozdrav svima! Ovo leto nisam mogla da se organizujem sa prijateljima za more zbog ne uskladivanja godisnjih odmora. Naravno da bih zelela da mi leto ne propadne tek tako i ovim putem se oglasavam u nadi da cu naci saputnicu, e ( zene prednjace) za letovanje. Ako je neko zainteresovan za destinaciju Krf ili Kusadasi pocetkom avgusta, bilo bi ok. Inace, imam preko 30 godina, zivim u Srem. Mitrovici. Prija mi letovanje u vidu aktivnog odmora. Otvorena sam za kompromise...
July 17, 20159 yr zene prednjace) za letovanje. Ako je neko zainteresovan za destinaciju Krf ili Kusadasi pocetkom avgusta, bilo bi ok.Da li si našla Engleskinjinu poruku u istom forumu, dve teme niže? Putovala bih na neko od grčkih ostrva ili u Tursku avionom, početkom avgusta (zbog godišnjeg odmora), ako je neko zainteresovan neka mi piše na mail [email protected]. Zaposlena sam i imam 28 godina. Imam utisak da mnogo ljudi samo ostavi svoj oglas i ne pročitavši da li se neko odgovarajući već javio, i očekuje čudo. Ako se varam u ovom slučaju, izvinjavam se.
July 18, 20159 yr Druga popovina avgusta, neko ostrvo, Ios, Mikonos, Rodos, Krit, tog tipa....Ne odgovara mi termin jer imam svadbu najbolje drugarice u drugoj polovini avgusta. Sve najbolje!
July 18, 20159 yr Samo da obavestim da sam nasla saputnika za more... Organizovala sam se sa drugaricom. Klub putnika neka me saceka za neko drugo vreme... Pozdrav svima i srecno!
July 19, 20159 yr Ne odgovara mi termin jer imam svadbu najbolje drugarice u drugoj polovini avgusta. Sve najbolje!Ovo nije bilo upuceno tebi...
July 19, 20159 yr Avgust, septembar bilo koje ostrvo sem Santorinija Krita Krfa i Zakintosa. Moze hotelski ili apart. smestaj, avionski prevoz ili sa mojim autom. Ja sa Vlada iz KG 30god ko je zainteresovan za dogovor neka pise u inbox
July 20, 20159 yr Ćao svima,Letovanje u Grčkoj, prva polovina avgusta, poprilično skroman budžet.Pronašla sam varijantu za ostrvo Evia, budući da je tamo letovanje vazda povoljno.Inače imam 27 godina, totalno outdoor lik, sve može, žurka, vožnja bajsa, izleti, lenčarenje...Pretražila sam forum, ali nedovoljno temeljno, izvinjavam se ako je neko već pisao Letujmo!!
July 20, 20159 yr Drugarica i ja smo nasle aranzmane za Grcku, veoma povoljno, medjutim za to veoma povoljno nam treba treca ili cetvrta osoba? Tacno mesto jos nismo odredili, fleksibilno je. Planiramo pocetak agvusta, prvi, drugi, pomogucstvu, da bi se sto pre vratile. Imamo po 21 god. Ako ima nekog zainteresovanog, nek se javi