Jump to content

Featured Replies

Posted

Nisam znala gde da smestim ovo, pa otvorih new topic..

Kao sto napisah, prodajem 4 karte, sa velikim kabinskim prtljagom i cekiranim prtljagom, za bilo koju destinaciju u sklopu Wizz-ove mreze, za bilo koji datum do kraja godine..

Divno bi bilo da su sve cetiri u jednom pravcu, ali može i dve povratne.. :-) Naravno, na obostranu korist.. :)

• Author

Ne vidim u cemu je problem..? Imam karte, ne mogu da ih iskoristim.. Necu ih sigurno prodati vise nego sto kostaju na sajtu.. Smatram da je bolje da ih iskoristi neko nego da propadnu.. Valjda smo ovde jer volimo da putujemo?? I 10e manje datih za kartu moze znaciti noc duze u hostelu.., muzej vise.., itd.

Ako sam nesto pogresno rekla/napisala nek obrisu temu..

• Author

"I 10e.." - navela sam primer.. A meni znaci i 'samo' toliko kad imam ogranicen budzet..

U svakom slucaju, nisam otvorila temu da bih se raspravljala..

Ako nekome znaci da prodje koliko toliko jeftinije.. I meni ce znaciti.

Nisam znala gde da smestim ovo, pa otvorih new topic..

Kao sto napisah, prodajem 4 karte, sa velikim kabinskim prtljagom i cekiranim prtljagom, za bilo koju destinaciju u sklopu Wizz-ove mreze, za bilo koji datum do kraja godine..

Divno bi bilo da su sve cetiri u jednom pravcu, ali može i dve povratne.. :) Naravno, na obostranu korist.. :)

Po cemu se ovo razlike od toga da bilo ko od nas kupi tu kartu sa velikim kabinskim prtljagom i cekiranim prtljagom???

Nije jasno kako bi mogla imati karte za bilo koju destinaciju?

Mozda ja ovdje nesto ne razumijem, tako da molim nekog upucenijeg da me prosvijetli :)

Napadoste devojku bez ikakvog razloga. Klanfa, razlika je u tome sto ce karte prodati jeftinije od cene na wizzovom sajtu jer verovatno ne moze da stigne da ih iskoristi. Wizz ima odlicnu mrezu sad, narocito iz Bud, nekome ce ovo verovatno znaciti, pogotovo ako mu treba za neki skoriji datum... 

Aman više dosta, šta ste napali devojku (a i moderatore)? Premeštena je tema u Buvljak, a ni u jeftinim kartama nije toliko smetala. Ne prodaje četri iljade karata nego četiri komada, neće od zarade osnovati Delta Holding. Eto, i mene zanima na koju varijantu ima za proizvoljne destinacije i datume, ali valjda je s neke promocije ili neka refundirana varijanta, a ne pitam ni ove što prodaju rančeve i šatore odakle im.

• Author

Ne mogu da ne kazem koliko mi je neprijatno i koliko mi je krivo sto sam na ovom mestu naisla na toliko negativnosti :(

Da ranije nisam imala prilike da vidim da ljudi nude karte na prodaju, ne bih ni otvorila temu, a "novajlija" sam na forumu samo po pitanju postova; da ne zalazim u to dal sam sto se tice putovanja.

Da razresim i misteriju koja je ocigledno vaznija od razloga iz kog sam otvorila temu; radim u Wizz-u i dobila sam na poklon otvorene karte koje ne mogu da iskoristim, a hocu da ih prodam, a ne da ih poklonim, jer planiram neki malo dalji put za koji mi treba vise novca - ako to uopste nekoga treba da interesuje..

Nije mi bila namera nikoga da ostetim, a kako bih i mogla - ko je umeo da ukuca na Google-u "Klub putnika", ume sigurno i "Wizz Air".

Zao mi je ako sam nekoga uvredila svojim mizernim popustom od 10e.. Cisto da napomenem; za datume i destinaciju koju sam ja zelela npr., usteda bi bila vise od 40e po osobi, no dobro.. Neko kome je 10e malo, verovatno je i 40e, i taj neko verovatno ni ne komentarise post ovog tipa; verovatno..

Izvinjavam se na duzini posta.. Ne bih vas vise zadrzavala, a karte neka propadnu..

Hvala.

Ja bih da se izvinem za ton mog teksta - mene je iskreno zanimalo da li postoji neki nacin da i ostali dobiju jeftinije karte, samo sam na pogresan nacin to izrazio.

Svaka cast za ideju i ostaj nam na Klubu!