Jump to content

Featured Replies

Posted

Na odmoru sam 24.08-04.09. Isla bih negde na more, moze i varijanta od 7 i duze dana. Egipat, Jordan, Grcka (samo da nije Halkidiki)..ma svejedno =) Kombinovanje sa drustvom je postala nemoguca misija, individualna putovanja su mnogo skupa a ja ne mogu da ne vidim more. Volim mesta gde je plaza blizu a da ima i sta da se vidi, gde da se proseta...nisam za varijantu da se zabijes u hotel i lezis non-stop.

Ako je neko raspolozen, javite se na pp  :king:

• Author

Pošto mi se ljudi javljaju pretežno za Grčku - da naglasim da mi je to poslednja opcija, eventualno ostrva

znači ništa Neos Marmaras, Zakintos, Nei Pori....

Brate napisala si Grcka(samo da nije Halkidiki),saberi se ,razmisli,pa napisi opet,xaxax smesno sto ti se ljudi javljaju za grcku :P

Edited by kojota

Na odmoru sam 24.08-04.09. Isla bih negde na more, moze i varijanta od 7 i duze dana. Egipat, Jordan, Grcka (samo da nije Halkidiki)..ma svejedno =) Kombinovanje sa drustvom je postala nemoguca misija, individualna putovanja su mnogo skupa a ja ne mogu da ne vidim more. Volim mesta gde je plaza blizu a da ima i sta da se vidi, gde da se proseta...nisam za varijantu da se zabijes u hotel i lezis non-stop.

Ako je neko raspolozen, javite se na pp  :king:

Termin mi odgovara. Imas li nesto konkretno u ponudi?

Natasa, 42

I ja sam hteo bas u Egipat da idem,imam kolege koji su inace iz Egipta i rekli su mi da ne idem trenutno tamo jer je bas nestabilno...Tako da razmisli i ti dobro..

Ako je neko raspolozen, javite se na pp :king:

Da li te interesuje Spanija?

Ja sam od 26.08 u Spaniji,Mursija.Tamo imam stan i auto tako da je smestaj besplatan.Leti se iz Temisvara do Valensije sto nije skupo.Ako imas pitanja slobodno pitaj.

Pozdrav