Jump to content

Featured Replies

Posted

Cao ljudi! Interesuje me da li se neko vratio ovih dana iz Crne Gore? Kakva su cene smestaja? Da li neko zna kakva je sitacija sa plazom u Becicima, da li jos postoji slobodan deo plaze ili je obavezno iznajmljivanje lezaljki? Hvala unapred! :)

• 2 weeks later...

Idemo uskoro porodično nekoliko dana u Buljarice. Bili jedno popodne prošle godine, voda kristalno bistra i čista, nema gužve cene ok.

Idemo da dete uči da pliva. Mislim da je tamo jedna od retkih plaža koja nije izdeljena renterijerima ležaljki, jednostavno prevelika je i poluprazna.

Još ulcinjska velika plaža, a ostalo sve možeš da se smestiš u neki ćošak. Neki drugi utisci? Još neka preporuka plaže zgodne za decu?

Edited by urođenik

Ja sam sa roditeljima letovao u Buljaricama tri puta zaredom u periodu 5-7 razreda, Što je bilo pre, pa, punih 10 godina. I samo jednom smo išli ciljano tamo. Prvi put smo išli u Petrovac i shvatili da ima premalu plažu za onoliko mesto. Drugi put smo krenuli na ulicinjsku veliku plažu, i shvatili da je i ona isparcelisana. Psole Ulcinja kod svakog skretanja ka moru vas čeka cenovnik, parking toliko, ležaljka toliko, suncobran toliko... A mislim da ni smeštajni kapaciteti nisu baš odgovarajući. Mislim da su Buljarice odlične za porodičan odmor. Sa ogromnom plažom u odnosu na to koliko ljudi ima u mestu... Bar je tako bilo nekada...

• 3 weeks later...

To za ulcinj nije tačno, prosle godine smo letovali tamo... Cak i na maloj plazi, koja je u centru grada ima deo gde nisu lezaljke, a sto se tice velike plaze, e tu tek imaš slobodnog mesta koliko hoces, tacno da je sve odvojeno, sa glavnog puta imas puno skretanja za neku od plaza, ali kad stignes tamo, parkiras se na besplatni parking, i jasno se vidi deo plaze koji pripada nekom kaficu sa lezaljkama, i deo koji je bez lezaljki...

Edited by Mary007

Inace, bili smo u skoro svakom mestu u crnoj gori, za mene su Buljarice nesto najdosadnije sto sam videla, plaza jeste velika, ali veoma prljava, al bukvalno nema nista, mozda jedan frizider za sladoled... Meni se posle ulcinjske plaze najvise dopada plaza u Petrovcu, ima bas neki lep pesak, ni mnogo sitan, ni mnogo krupan.. Plaza u Bečicma je isto velika i ima deo bez lezaljki