Jump to content

Featured Replies

Posted

Krenuo bih 28. ili 29. jula iz Beograda.
Još ne znam da li ću ići celu deonicu u 2 dana (230 km) ili vozom do Jagodine/Paraćina pa preostalih 100 km u jednom danu izvozati do Zaječara.
Smeštaj u rok kampu u Zaječaru.
Vozi se opušteno, bez stresa i žurbe, pa kad se stigne... :)

Ja sam za,samo  nema opremu,pri tom mislim na kampersku opremu,nit opremu za krpljenje bajsa,sta vec treba sve.A ni bajs mi nije u perfektnom stanju xaxax.Najbolje da izzblejimo na Adi jedan dan sa bajsevima pa uatnacimo sve.Zelja mi je da idem na gitarijadu odvajkad,a sa bajsom je tek dozivljaj za pamcenje

Samo je pitanje termina problem,jer ne znam jos kad na more idem.Znaci gitarijada pocinje pocetkom meseca Avgusta?

• Author

Gitarijada počinje 29. jul i 1. avgust (subota) je poslednje veče. Skoro sve što je na Gitarijadi ove godine sam već odslušao uživo tako da nisam opterećen da moram biti sve ili tačno određene dane. I meni je amaterski bicikl, tako da opušteno. Nemam šator ali imam vreću za spavanje. Kontam da ću se tamo snaći ako mi nešto bude nedostajalo... :)
Možemo se naći ovog vikenda, biću u subotu na Kritičnoj masi https://www.facebook.com/events/518408344974958/a možda ću i u nedelju doći do Ade.