Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav,

da li je neko raspoložen da poseti Crnu Goru, Bokokotorski zaliv i Hercegnovsku rivijeru,

u periodu od 28. avgusta, pa nadalje,,, fleksibilni termini, duzina boravka - po dogovoru,

smestaj sam vec nasla, odlican naime, privatna plaza, ishrana obezbedjena, i sto je najvaznije - nije skupo!

za detalje i dodatne informacije, stojim na raspolaganju...  :)

PS. Iz Beograda sam, vrlo sam flexi, i komunikativna, vodim se parolom ''dogovor kucu gradi'' 

:)

Edited by Duya
-bold

Pozdrav,

da li je neko raspoložen da poseti Crnu Goru, Bokokotorski zaliv i Hercegnovsku rivijeru,

u periodu od 28. avgusta, pa nadalje,,, fleksibilni termini, duzina boravka - po dogovoru,

smestaj sam vec nasla, odlican naime, privatna plaza, ishrana obezbedjena, i sto je najvaznije - nije skupo!

za detalje i dodatne informacije, stojim na raspolaganju...  :)

PS. Iz Beograda sam, vrlo sam flexi, i komunikativna, vodim se parolom ''dogovor kucu gradi'' 

:)

Da li mozete da napisete nesto malo preciznije u vezi sa samim aranzmanom - kako bi se putovalo, kolika je otprilike cena za letovanje (i sta je ukljuceno u cenu), u kom mestu treba da bude smestaj . Da li trazite samo zensku osobu ili i muske dolaze u obzir i sl. stvari. Da li se ide preko neke agencije ili solo ?

• Author

U pitanju je individualni aranzman, 

prevoz avionski ili autobus, 

apart-hotel u Igalu, na samoj plazi, vrlo lep, luksuzan, 

apartman  sa pogledom na more, ishrana obezbedjena,

termin, kraj avgusta, 7-10 dana, po dogovoru...

Mesta ima za jos tri osobe, sto vise nas ide, to povoljnije :)

U pitanju je individualni aranzman, 

prevoz avionski ili autobus, 

apart-hotel u Igalu, na samoj plazi, vrlo lep, luksuzan, 

apartman  sa pogledom na more, ishrana obezbedjena,

termin, kraj avgusta, 7-10 dana, po dogovoru...

Mesta ima za jos tri osobe, sto vise nas ide, to povoljnije :)

Da li može početak septembra?Iz Bgd. sam,imam 43 godine.Napiši i cenu smeštaja.Pozdrav.

Posto "dogovor kucu gradi" , hajde da krenemo da "gradimo"  :spot: Slavisa