Jump to content

Featured Replies

Posted

Cao drustvo,

vec neko vreme sam ovde i imam iste "boljke" kao vi, odnosno da ljudi iz mog okruzenja cesto nisu u mogucnostili ili raspolozenju da bi putovali, i ono sto mi se cini kao prepreka u prici na ovom topiku je negde i ta da ne znamo puno o ljudima sa kojima razgovaramo o eventualnom putovanju i zbog toga misim da bi bilo bolje da se upoznamo pre nekog putovanja, recimo putem facebooka ili skype-a. Zato, pozvao bih ljude koji su cesto u ovoj situaciji i koji vole da putuju da mi slobodno upute zahtev za prijateljstvo na FB kako bi tamo s vremena na vreme procaskati, upoznati se i mozda nekad organizovati neki put.

Link ka mom profilu je na mom profilu, kao i ID za skype.

Pisite i javite se slobodno, uvek sam otvoren za nova prijateljstva i upoznavanje.

Imam 31 godinu, zaposlen sam, radim finansijske i racunovodstvene poslove i ventil su mi neka kraca i povoljna putovanja. Nisam veliki komformista, dovoljan mi je samo krevet i soba dva sa dva i puno vremena napolju, na biciklu i u setnji. Jedino sto ne volim je da spavam na podu :D

Veliki pozdrav!

Mogli bi da organizujemo neko okupljanje za zainteresovane, takodje i da bi podelili utiske gde je ko bio ovog leta i kako se proveo. Ako neko podrzava ideju, oglasite se ovde