Jump to content

Featured Replies

Posted

Posle nesec dana pracenja nisam naisao na akcije ikoga iz Nisa ili blize/dalje okoline. Ako postoje ljudi, neka se jave pa da se i mi organizujemo. Makar za pohod na palacinke :lol: 

Ej, jedno glupo pitanje!

Jel znas mozda Kiku Djelica?

Ako si na Couchsurfingu ili Hospitalityclubu, znash ga sigurno.

Ako ga ne znash, povezacu te sa njim... Mozda bi on bio zainteresovan za saradnju.

Uzdravlje!

Acketa  :mrgreen:

• Author

Konsultovacu se sa osobom za koju mislim da me je vec upoznala s njim jednog lepog avgustovskog popodneva :)

Od tad, nisam bio ni u kakvom kontaktu sa njim, ali mislim da je to ta osoba, buduci da je povezan sa hospitality-jem, verovatno i bekpekerima...

• 2 weeks later...

Mene je josh jako odavno kontaktirala jedna devojka iz Nisha, nisam sigurna ali mislim da se zove Dragana, nisam sigurna. Ona je kod nas na listi ali nisam odavno cula glasa od nje!

Mozete nju kontaktirati i pokrenuti je...

inace... sta kazete za taj 12.5. da nadjemo neki dobar planinarski dom u okolini Nisha... krenemo ranom zorom, mi sa severa, provedemo popodne u Nishu, i uvece krenemo u istrazivanje planinarskog doma i okoline...

Za sutradan isplaniramo nesto u blizini... mozda Djavolju varosh...

:-D

komplikovana je to varijanta.  znam za par planinarskih domova, oba su na Suvoj planini, i uopste nisu povezani sa gradom. jedan ne verujem da uopste radi, a ovaj drugi na Bojaninim vodama je okej, ali je tesko da se do njega dodje jer treba da se hvata bus do Gornje Studene, sela koje je na neka 45minuta pesice od doma, a ima tek par autobusa dnevno! doduse, ovo mogu da proverim, ali tako je bilo novembra kad sam zadnji put gledao.

ako se ide na tu varijantu planinarskog doma, onda je GREH ne popeti se na Suvu Planinu. dakle, ta planinarska varijanta bi bila da vi dodjete u petak popodne, pa se odmah zaputimo u dom, naravno neko od nas bi prethodno rezervisao smestaj, za svaki slucaj :), i kad nekako dodjemo do doma, prenocimo tamo, i u ranu zoru idemo na Trem, ili vec gde god, al kad smo tamo, aj sta kosta da se ode na najvisi vrh :)

mislim da djavolja varosh nije bas tako blizu :) mada moze to da se odradi za jedan dan, sto da ne, ja sam za.

uvek ostaje ona pesacko/brdska varijanta sto sam je predlozio, i to uopste nije losa varijanta, evo ja garantujem =]

Dragana, jer to ona sto je 'lokalni volonter' za Nish na HC? i da jeste i da nije, nebitno, kontaktiracu je =]

koliko ljudi bi sigurno doslo za vikend 12(petak)/13(subota)/14maj(nedelja)?

e da, aj da o 'meeting'-u u Nishu prichamo iskljucivo ovde. mislim, o detaljima.

na temi 'meeting' mozemo cisto to da konstatujemo da ce da se desi/ne desi, al mora da izdvojimo neku temu o ovome :) aj nek bude ovde?

Mozda bi bilo bolje da se za svaki naredni meeting otvara novi topic?

Ja dolazim... bez obzira da li je sam Nish ili Suva Planina. Iskreno, radije bih se pentrao na planinu :)) Nego, posto ne verujem da ce se nesto mnogo ljudi odazvati za pentranje, sta mislite da kontaktiramo i HC i CS clanove iz Nisha i okoline?

Podrzavam tu ideju, i naravno vodim tajlandjane sa sobom, narochito ako na suvoj planini josh bude snega :)

Nemoj... jadna deca nose rukavice na +15! Ako vide sneg....

optuzice nas za holokaust nad Tajlandjanima...

Ja mislim da je trem isto dobra ideja. Ja imam par slika sa trema na mom profilu na CS-u pa pogledajte .. jedva cekam onda taj 12. mada ... i ja mislim da bi bilo najbolje da provedemo zajedno ceo vikend. Pokusacu da organizujem sve ljude iz Nisa sa HC-a, CS-a pa cemo da vidimo mozda mozemo da nadjemo smestaj za svakoga ... kod mene mogu 2-3 coeka da spavaju ali ... sa vrecama .. imam samo 1 krevet viska ... ali ako se skupi nas dovoljno bilo bi super. A nekako cemo da se transportujemo do trema a ako nemozemo do tamo onda mozemo da planinarimo po jelasnickoj klisuri. Ja sam uvek za. Dakle .. resicemo nesto ... samo da se popravi ovo vreme jer MRZIM KISUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

Ja sam iz Nisa i isao bih sa vama, a takodje mogu da ponudim i mest za prenociste ako nekome sa strane treba. Ponesite vrece jer nemam puno kreveta :)

• Author

Zasad ne mogu ni ja da obecam krevet, ali ako iskrsne, javicu vam :)

Ljudi bre ... 12.o5. je petak, radni dan ... i jos crveno slovo sv. Vasilije OStroski ... tog dana nemozemo da se pentramo. Ako tad dodjete moracete da ostanete ceo vikend! :) Sto bi naravno bilo lepo!

ae Kiko daj mi broj mob. na priv. ili salji poruku na 064 1755372, mozes i kredit da mi dopunis ako hoces. treba da se dogovorimo kako da razmrdamo ljude sa HC, pa da imamo neki nachelni dogovor oko svega. aj pa tako.

• Author

A meni su vikendi radni  :-P

Ali cemo se snaci i dogovoriti, nisam ja najbitniji, naravno :)

Aj se vi sve to lepo dogovorite a mi cemo razmotriti sve varijante doputovanja do Nisha pa da se mi lepo vidimo ...

Naravno 12.5. je bio okvirni datum... nisam ni pogledala u kalendar... imamo mi ovde radne ljude koji bi mogli da krenu tek u petak uvece ili u subotu ujtru...

A Omu ti zbrishi na pola sata sa posla makar da se upoznamo!

Ljudi , JA sam se tek sada ukljucio!

I mogu da vam kazem da sam iznenadjen!

Kako ste se samo vi aktivirali u poslednje vreme, svaka vam CHASSS!

OD sada evo i mene!

A i ja sam ZA  za sve konbinacije!

Samo da po'vatam i napravim raspored  ...... 

evo ovako cemo:

13. maj, subota, okupljanje u Nisu za ST, HC, CS i ko god jos hoce da dodje. lokacija ce da se odredi vec.. predlozi su dobrodosli

onda se sedi u Nisu dok ne bude neko odredjeno vreme, kada se ide u planinarski dom na Bojaninim vodama. znaci to vreme zavisi od toga kada je zadnji bus, ili sta god, to ce da se razmisli i odredi. ima vise kombinacija, zavisice od broja ljudi koji se upute.

mesta u domu bice unapred rezervisana, prednost za rezervacije imam ja (a sta ste ocekivali? :-D) i ljudi koji dolaze sa strane. mada sumnjam da ce kreveti da zafale.

o svemu tome, tj smestaju u domu, bit cete unapred obavesteni.

neko mi je rekao da je isti dom izgoreo u pozaru (!!!) :) mada ja mislim da je to jedan drugi dom, a ne ovaj, pa dok ne proverim, nista nije sigurno :)

naravno, mesta u domu bice odvojena po pravilu da oni koji su zainteresovani za ista, treba da se prijave meni na mail do nekog roka. to ce vec sve da bude objasnjeno u zvanicnoj pozivnici :)

u domu se noci do sutra ujutru, kad se ide do Trema, najviseg vrha Suve planine.

mozda je to veliki poduhvat, ali je greota da se ne ode na najvisi vrh kad smo vec gore. znaci, oko ovoga nema dvojbe, zalbe se nece uvazavati

kad se dodje gore, sta znam, posle se vracamo dole, i idemo kud koji.

ako bude ruzno vreme, pojma nemam sta cemo da radimo. mozda odemo do nekog nizeg vrha, mozda ne. videcemo vec.. racunam da je to krajnje neverovatan scenario.

e tako.

pozivnice ce biti prosledjene kad ih napisem :) vrlo uskoro.

preko HC mailing liste, i naravno, ovde na ovoj temi, i preko mailing liste ST. Za CS ne znam jos, to ce neko od vas clanova tamo da uradi.

to je to. za sada.

ko ima neku drugu ideju, bilo sta da kaze, nek pozuri. i to na ovoj temi. :-D

Ja cu da napisem pozivnicu za CS ... ustvari iskopiracu tvoju sa HC-a ... kad je napises! A sto se ti ne uclanis na CS bre? Super je! Aj cujemo se za praznike da organizujemo sve ... zajedno! Ja sam sad u planovima oko mog eurotura ... dobio sam nemacku senegen multi vizu na meseca dana ... moram da se pohvalim! Veliki pozdrav!

stvari za sad ne idu kako treba.

Taj planinarski dom je izgoreo u nekom pozaru, i to nedavno, znaci od smestaja tamo nema nista. Onaj drugi planinarski dom koji sam spomenuo nije u funkciji zbog neresenih pravno-imovinskih pitanja..

Jedina mogucnost za boravak na planini je neki privatni smestaj, ima neka kafana ili sta je vec i imaju smestaj, ali nisam zvao da pitam koliki im je kapacitet, niti kolike su cene. Nekako mi se ta varijanta nije bila dopala, al ako kazete, nije problem, imam tel.broj.

ostaje nam varijanta da oni koji dodju sa strane prenoce kod nekog od nas u gradu. i da provedemo subotu na nedelju negde u gradu ili vec kod nekog od nas kuci.

Nazalost, ja nemam nikakve uslove za smestaj, u stanu sam sa roditeljima i bratom s kim delim sobu, tako da stvarno ne mogu da pomognem.

Sad, hajde vi nishlije sto pratite temu, a imate smestaj, daj da vidimo na koliko mesta moze da se racuna.

Naravno, moze i da kontaktirate ove ljude sa HC/CS, kako god vec.

Ako je t0 to, onda mozemo da uhvatimo neki bus ujutru do polazne tacke i pocnemo da se penjemo :) a mozda je i dobra ideja da krenemo sopstvenim prevozom do tamo. Prvenstveno sto je 14ti maj nedelja, nisam siguran koliko autobusa ima sto krecu za Nish odande, kad ih radnim danom nema bas previse. Znaci, opcija je kolima, u moj Fiat Uno moze da se uguraju jos 4 osobe pod uslovom da su ono troje pozadi tolerantne naravi.

Ima i interesantna mogucnost da idemo preko planinarskog drustva u Sicevacku klisuru. Nisam siguran da li je to subota ili nedelja, moze da se proveri. Elem, obezbedjen je prevoz do tamo i nazad autobusom, ide se do sela Sicevo, odakle se ide na Gradac, lokalni vrh iznad sela sa super pogledom na klisuru i okolinu, naravno, kad je lepo vreme. Lik iz pl. drushtva mi reche da se posle silazi iz sela do motela Sicevo, to je u klisuri dole ispod sela na magistralnom putu Nis-Sofija, gde ce da bude organizovana nekakva kosarkaska utakmica, pa ko voli eto mu. na mene ne racunajte. Racunam da tu mozemo da se prosetamo par stotina metara do brane na Nishavi, cisto ono da bi gubili vreme, a i nikad nisam stajao na sred brane. a i dobra vest je da je put zatvoren za saobracaj do pola 6 popodne zbog radova, pa nema rizika da nas zgaze neki turski sleperi kad pretrcavamo preko :)

onda sta cemo??????

Guest
This topic is now closed to further replies.